Recenzie

Recenzia: NAOBAY – BIO Detox obnovujúci sérum

Špeciálne v lete, keď denne používam BB krémy mám rada séra na pleť. Používam ich miesto denných krémov a na ne si dám už iba BB krém. Pleť sa mi tak menej leskne počas dňa. Pre toto leto je mojim parťákom DETOX sérum od NAOBAY.

Značka NAOBAY robí krásne obaly. Lahodia oku a na poličke v kúpeľni vyzerajú skvelo. Luxusné a zároveň je z nich jasné, že sa jedná o prírodnú kozmetiku. Všetky produkty, ktoré som doteraz od tejto značky mala sa mi obalmi páčili a rovnako je na tom aj sérum Detox. Má sklenenú fľaštičku s dreveným vrchnákom. 

Aké je naozaj NAOBAY DETOX sérum?

NAOBAY -DETOX sérum má ľahkú, gélovú konzistenciu. Po nanesení sa rýchlo vstrebáva. Chvíľku po nanesení necháva na pleti lepkavý pocit, ale do minúty sa sérum vstrebe do pleti a pleť ostáva hladká. Nelepí. Produkt pleť krásne hydratuje, nezhoršuje mi akné a mám pocit, že od kedy sérum používam mám pleť rozjasnenejšiu a tiež pozorujem zjednotenie farby, čo pripisujem obsahu kyseliny hylaurónovej v produkte.

Detox sérum tiež obsahuje extrakt z červenej morskej riasy vďaka ktorej má okamžitý liftingový účinok. Obsahuje aj výťažok červenej živice púštneho stromu Croton lechleri (dračia krv) a z listov čučoriedok, silné antioxidanty bohaté na bioflavonoidy. Extrakt z listov fialky má vysoký obsah flavonoidov, tie majú antioxidačné vlastnosti a chránia proti voľným radikálom.

Sérum má iba jemnú vôňu. Veľmi mi vyhovuje a používam ho denne, ako náhradu denného krému pod BB krém. Okrem toho, že mojej pleti naozaj prospieva, DETOX sérum od NAOBAY je zároveň perfektný podklad pod make up.

S produktami na DETOX pleti sa v poslednej dobe roztrhlo vrece. Nečudo. Väčšina z nás sú mestské tvory. Ak vo väčšom meste nebývate, tak tam minimálne pracujete.(Ak nie, tíško závidím. Tiež plánujem časom zdrhnúť na dedinu.) Stres je všade okolo nás a naša pleť ho nasáva ako špongia. Je viac mastnejšia a zároveň viac šupinatá. Tvorí sa nám viac akné a tiež začína rýchlejšie starnúť.

Zistila som, že pre mňa sú tieto detox produkt perfektný kompromis pre moju pleť. Riešia prvé vrásky aj akné. Hydratujú, ale zároveň nezmastňujú. Také je aj DETOX sérum od NAOBAY. Som veľmi rada že som našla takéto produkty aj medzi prírodnou kozmetikou.

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.