Recenzie

Magnetické riasy Ardell – geniálny nápad alebo blbosť?

Magnetické riasy. Keď som to prvý krát uvidela na YouTube, neverila som vlastným očiam. To je predsa úplne geniálny nápad – riasy bez lepidla! No keď som videla, ako ľudia vo videách bojujú s aplikáciou, moje nadšenie mierne opadlo a ešte dlhú dobu som otáľala s vyskúšaním. Až raz mi úplnou náhodou cvrnkli do nosa magnetické riasy Ardell Double Wispies a rozhodla som sa ich vyskúšať.

Magnetické riasy Ardell Double Wispies sú výraznejšia verzia klasických “Wispiesiek”. V balení máte 2 páry rias (pár na každé oko). Na mieste, kam sa bežne dáva lepidlo na riasy majú miniatúrne magnetky. Ardell robí kvalitné roasy a vďaka tomu, že na tieto sa nedáva lepidlo mi určite vydržia večne. Aj po viac ako 10 použitiach stále vyzerajú ako nové! Po nasadení na oko sú magnetky dosť nenápadne (vidieť to iba pri zatvorenom oku) a tak sa riasy dajú používať a bez očnej linky. S očnou linkou to ale vyzerá o dosť lepšie.

Zdroj: www.sallybeauty.com

Zdroj: www.maquibeauty.com

Ako sa používajú magnetické riasy Ardell?

Riasy som kúpila v balení spolu s magnetickým aplikátorom. Nasadiť si ich s ním dodnes neviem a pre mňa je nepoužiteľný. Nanášanie magnetických rias chce poriadny cvik (v podstate aj nanášanie klasických chcelo čas, kým som sa to naučila). Určite sa nevzdávajte pri prvých nepodarených pokusoch – bude ich vééééľmi veľa 😉 Stojí za to vyzdržať! Dnes už to mám v ruke a nanášanie je rýchlejšie ako keď nanášam riasy s lepidlom.

Zdroj: www.makeup.co.nz

Postup na nanášanie magnetických rias, ktorý mi funguje je nasledovný. Vezmem riasy a najprv priložím spodný trs čo najbližšie k viečku. Potom horný trs začne z hora opatrne priložím a cvaknem. V podstate sa snažím magnety pricvakávať z vonkajšej strany k vnútornej. Hotovo. Je to také jednoduché ako to znie. Treba si to len nacvičiť. Ak viete že riasy chcete na nejakú akciu, nacvičte si to dopredu – nie v deň líčenia 🙂

Riasy som musela zastrihnúť o jeden magnet, pretože boli na mňa príliš dlhé. Vy takýto problém nemusíte mať. Riasy držia celý deň bez pohnutia a večer ich iba jednoducho odcvaknem. Až na prvotné išemetné pokusy o ich nanesenie im nemám čo vytknúť. Žiadne lepidlo znamená jednoduchšie odlíčenie a tiež jednoduchšiu starostlivosť o umelé riasy. Myslím si, že riasy bez lepidla sú geniálny nápad. Je to oveľa zdravšie, rýchlejšie, praktickejšie…  Proste magnetické riasy sú za mňa najlepšia inovácia, ktorú beauty priemysel priniesol v poslednej dobe.

Inak, ja som riasy kúpila v DM ale ak chcete ušetriť pár € odporúčam ich objednať z parfumérii El NINO, kde sú lacnejšie. RIASY KÚPITE TU. Musím nazáver zhodnotiť,  že na mňa sú Double Wispies dosť výrazne a do budúcna zvolím jemné Ardell Wispies. Áno do budúcna. To znamená, že som si ich obľúbila používať a chcem ďalšie magnetické riasy.

Pozrite si video, v ktorom som zaznamenala ošemetné prvé pokusy o nanesenie rias. Nebolo to vôbec jednoduché a ani moje prvé dojmy neboli práve dobré ale časom som nabrala cvik a dnes je všetko inak. Magnetické riasy zbožňujem!

 

A čo vy? Skúšali ste magnetické riasy? Ako to dopadlo?

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.