indus_valley_gelova_farba_na_vlasy
PRÍRODNÁ KOZMETIKA,  Recenzie,  Recenzie kozmetiky,  top

RECENZIA: Indus Valley gélová farba na vlasy

Vlasy si farbím už od strednej. Jednak to v tom čase potrebovali, pretože po cytotoxikách som mala miestami šedinky a boli dosť fádne a jednak som sa s tmavšou farbou cítila lepšie. A dodnes sa tak cítim. Aj prirodzene som bruneta, len svetlejšia. Keď ma oslovil eshop naureus.sk s tým, že mi pošlu na testovanie prírodnú farbu na vlasy, nemala som dôvod odmietnuť. 

Najprv som si myslela, že sa jedná o hennu v prášku. Po prekliku na eshop som zistila, že sa jedná o klasickú, gélovú farbu a tak som sa tešila že vyskúšam niečo šetrnejšie ako farbu z drogérie. Na výber je množstvo odtieňov a očíslované sú tak, ako ste zvyknuté z kaderníctva. Nemala som problém vybrať pre seba správny odtieň a verím, že aj každá z vás si tam dokáže nájsť ten svoj. Potom som sa už len tešila na zásielku.

Keď mi moja Indus Valley gélová farba na vlasy prišla, veľmi milo ma prekvapil obsah balenia. Za 11,99€ dostanete: 4 vrecúška prášku (4x5g), 1 aloe-medový gél (120ml), 1 šampónový kondicionér na ochranu farby (50ml), 1 maska na vlasy (30ml), 1 aplikačnú kefu s hrebeňom, 1 pár rukavíc. Uznajte, to je oproti drogérkovej farbe naozaj štedrá nádielka!

indus_valley_gelova_farba_na_vlasy

Aby ste si vedeli predstaviť na koľko farbení vám farba vydrží, tak ja na jedno farbenie potrebujem dve klasické farby z drogérie. V prípade Indus Valley gélovej farby som na jedno použitie minula polovicu balenia. Vzhľadom na to mi cena príde viac ako výhodná.

Indus Valley gélová farba na vlasy má PHAB certifikát ktorý sľubuje, že vo farbe nie sú použité chemikálie ako benzén, peroxid vodíka, amoniak a taktiež žiadne ťažké kovy. Navyše farba obsahuje množstvo výživných látok ako sú Aloe vera, jojobový olej, med, hennu… O ich účinkoch si môžete prečítať tu.

indus_valley_gelova_farba_na_vlasy indus_valley_gelova_farba_na_vlasy indus_valley_gelova_farba_na_vlasy indus_valley_gelova_farba_na_vlasy indus_valley_gelova_farba_na_vlasy

Aké bolo farbernie s gélovou farbou na vlasy Indus Valley?

Bolo také, ako každé iné. Pribalený aplikátor sa dal veľmi dobre použiť. Výhodou gélovej farby na vlasy je, že nefrká a nesteká. Vďaka tomu bolo farbenie čisté. Farba nádherne pomarančovo – sviežo vonia. Po nafarbení som mala vlasy pekné, lesklé, zjednotené. Nezaznamenala som poškodenie vlasov ani zvýšené vypadávanie. Farba sa nevymývala rýchlejšie ako bežná farba z drogérie. Vymývala sa rovnomerne a nefľakatila.

Osobne som nadšená! S farbou mám veľmi dobrú skúsenosť a veľmi sa mi páči aj bohatý obsah balenia, ktorý mi vydrží na dve farbenia. Takže je to nie len prírodné farbenie ale aj ekonomické!

Farbíte si vlasy? Máte skúsenosť s prírodnou farbou na vlasy?

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.