Recenzie

Tuhý šampón a kondicionér značky ANCIENT – Recenzia

Práve som odoslala objednávku na eshope vonavy-obchodik.sk a až ma zamrazilo! Zabudla som vám napísať o tuhom šampóne a kondicionéry, ktoré som dostala v rámci našej milej spolupráce ešte na jar. Takže hneď som idem napraviť. Inak. Voňaví obchodík si získal moje srdce a mimo spolupráce som si práve objednala esenciálne oleje do môjho difúzera a olej do kúpeľa. Lebo o chvíľu budem hrdá majiteľka voľne stojacej vane a na jeseň sa v nej hodlám rozmočiť. Práve vďaka spolupráci som vyskúšala aj mandarínkový esenciálny olej a potrebujem ich viac. Prečítate si o ňom v tomto článku. Dnes je to špeciálne len o tuhom šampóne a kondicionéry značky ANCIENT. Zaslúžia si samostatnú recenziu.

Tuhý šampón ANCIENT – Citrón a zázvor

Tuhý šampón vôňou citrónu a zázvoru som si vybrala na odporúčanie Darinky (zdravím ťa!). Vraj si ho na voňavom obchodíku objednáva stále dookola. Povedala som si, že na ňom teda niečo musí byť a dám mu šancu. Ako už asi tušíte, neľutujem. Najprv ma dostal svojou vôňou – cítim viac citrus ako zázvor. Jediné, čo by som mu vytkla je, že mu chvíľu mu trvá, kým na vlasoch napení. Ale dám si s ním vždy masáž pokožky hlavy a potom si ho rozpením v dĺžkach a vlasy poumývam. Obsahuje totiž kakaové maslo a proteín Keravisobe zložky perfektne vyživujú pokožku hlavy a aj vlasy. Od kedy si šampónom masírujem hlavu, netrápia ma ani malé šupinky.

Tuhý šampón Ancient vlasy umyje pekne, do “vrzava” a zároveň ich necháva krásne voňavé. Nevysušuje vlasy, no zároveň mám pocit, že mi po šampóne mastnejú pomalšie (rozumej vydržia o celý deň dlhšie fresh, ako z bežným šampónom). Veľkou výhodou je, že neobsahuje SLS, SLES ani parabény a tak ak si farbíte vlasy, farba vám vydrží dlhšie.  Takýto efekt som od “mydla na vlasy” naozaj nečakala a dnes už úplne chápem, prečo si ho Darinka kupuje. Ja budem tiež.

 

Tuhý kondicionér ANCIENT pre lesklé vlasy

Tuhý kondicionér som doteraz neskúšala. Moje vlasy sa veľmi ťažko rozčesávajú a často sa uzlíkujú, preto mám rada, keď ich po šampóne obalím kondicionérom alebo maskou na niekoľko minút. Nevedela som si vôbec predstaviť, či toto dokáže aj tuhý kondicionér ale rozhodla som sa ho vyskúšať. Tuhý kondicionér ANCIENT pre lesklé vlasy dostal na mojich vlasoch skutočný záťažový test. A výsledok? Vlasy mám po použití lesklé, hydratované, pekné a voňavé. Kondicionér sa po spojení s mokrými vlasmi premení na tekutý krém (??? neviem to popísať) a vlasy krásne obalí. Nechám ho pár minút pôsobiť a po zmyti vôbec nepotrebujem kondicionér v spreji na dodatočné rozčesanie vlasov. Kondicionér mi robí perfektnú službu a citrusovo vonia.  A ozaj. Super je aj na holenie nôh. 😉

 

 

Kým teda s tuhým šampónom (síce od inej značky) už mám skúsenosti, tuhý kondicionér som skúšala prvý krát a bola som naozaj zvedavá, či splní to, čo od kondicionéru očakávam. Dnes, po týždňoch používania vám môžem povedať, že oba produkty preskočili moje očakávania a spotrebujem ich až do dna.  Prekvapilo ma aj to, ako pomaly sa míňajú. Moje dlhé vlasy majú veľkú spotrebu tekutých šampónov. Tuhé šampóny teda ušetria aj enjaké to euro za novú kozmetiku. Vyskúšajte, neoľutujete.

 

Ps.: Táto peelingová hubka je super tiež.

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.