Recenzie,  Recenzie kozmetiky

Priprav sa na leto s novinkami od AVON!

Leto – zmrzlina, horúce dni a ľahké šaty. Za mňa je to najkrajšie obdobie roka. Počas teplých dní však uprednostňujem úplne iné produkty ako počas zvyšku roka. Potíme sa a tak má make up horšiu výdrž a tiež sa nám rýchlejšie mastia vlasy. Dnes som si pre vás pripravila tipy na produkty od AVONu, ktoré sú podľa mňa must have na leto! 

Obočie, ktoré vydrží

Bez “obočia” si líčenie dnes nevieme predstaviť. A vďaka bohu za to! Snáď sa nikdy nevrátia do módy tenké čiarky nad očami. Keďže na čele sa potíme asi najviac z celej tváre, obočie je v lete vážne ohorené. Preto odporúčam používať dlhotrvajúce produkty ako napríklad pomády alebo fixky.

Fixka BROW TATTOO je na tento účel perfektná. Má precízny hrot (vyzerá ako malá vidlička), vďaka ktorému sa dobre nanáša a krásne imituje chĺpky. Obočie s touto fixkou tak síce zvýrazníte, ale vyzerá veľmi prirodzene. Po zaschnutí fixka drží parádne až do odlíčenia.

Krém proti celulitíde

Leto sa blíži – treba nosiť kraťasy.  Ale celulitída. Trápi asi všetky ženy a ja nie som výnimka. Síce som pomerne chudá a dá sa povedať, že pravidelne cvičím aj tak ju mám. (Ale nie veľmi rozsiahlu) A tak som sa rozhodla vyskúšať krém proti celulitíde – BOOST AND BURN. A viete čo? Som prekvapená!

Krém po nanesení chladí, ale neštípe a nevysúša. Po vstrebaní je moja celulitída naozaj menšia. Pri pravidelnom používaní 1-2x denne to veľmi pekne funguje a zdá sa, že stehná mám krajšie. Ak ale krem pár dní vynechám všetko je späť. Tento produkt teda na leto určite odporúčam avšak neočakávajte od toho trvalé riešenie vašej celulitídy, je to naozaj krátkodobý efekt, čo je však do kraťasov ideálne!

Osvieženie na vlasy

Suchý šampón je u mňa must have počas celého roka, no v lete ho potrebujem ešte viac. Potím sa cez aj v noci a tak sa mi vlasy mastia rýchlosťou blesku. Riešenie je jednoduché – vlasy si vždy osviežim suchým šampónom. Aj tento od AVON advance TECHniques vlasy krásne odmastí a dodá im objem. Nezanecháva biely poprášok vo vlasoch a nádherne vonia! Za mňa je to skvelý suchý šampón a ak budete objednávať AVON určite si ho prihoďte.

Môj tip: Použite suchý šampón večer pred spaním. Ráno budete mať perfektné vlasy.

Líčenie očí

Líčení očí v lete asi nikto neprežíva. Nosíme stále slnečné okuliare. Ak ale aj tak máte radi sa trochu upraviť odporúčam novu paletku v odtieni NUDE MUSE. Obsahuje 8 očných tieňov ideálnych na denné, jemné líčenie. Je stredne pigmentovaná a za mňa je taká… nenadchne, ale rozhodne ani neurazí. Na moje profesionálne použitie to nie je, ale viem, že moja mamka sa jej veľmi poteší.

Ak sa chcete v lete rýchlo nalíčiť,  vezmite jeden očný tieň z tejto paletky (odporúčam spodný rad) a rozmažte ho na viečku do stratena. Bude to vyzerať, že ste sa veľmi snažili. A to, že vám líčenie očí nezabralo ani minútu, ostane naše malé tajomstvo.

Ak to chcete ešte trochu vyšperkovať, odporúčam očnú linku. S očnou linkou The BIG DOT zvládne linku naozaj každý. Najprv jej koncom urobte vedľa seba bodky pozdĺž rias a potom bodky pospájajte. Jednoduché! Navyše táto linka má aj dobrú kvalitu a po zaschnutí mi dobre drží, neotláča sa a nerozmazáva. Čo viac si na leto priať!

V lete nerada nosím make up ale korektor vynechať nemôžem. Fakt nie. Mám hrozné kruhy pod očami, ktoré nedokáže zakryť každý korektor. Tento rozjasňujúci korektor to však celkom pekne zvláda. Očné okolie nevysúša a prejasní. Musím pochváliť príjemnú, ľahkú textúru, ktorá v lete pleť nezaťaží. Otázkou je iba výdrž. Korektor sa mi po niekoľkých hodinách vždy začne zlievať do vrások.

A ešte swatche noviniek…

 

Aké sú vaše must have produkty na leto?

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.