Novinky

Novinky Mary Kay, ktoré potrebuješ toto leto (+ warm pinks swacth)

Spoločnosť Mary Kay ma opäť potešila PR balíčkom s novinkami a ja vám ich rada ukážem. Všetko som už stihla vyskúšať a musím povedať, že novinky sú naozaj stvorené na leto. Všetko pre krásny pohľad.

Vodeodolná maskara a očná linka

Vodeodolná očná linka je pre mňa MUST HAVE počas celého roka. Nová linka od Mary Kay má sýtu čiernu farbu, dobre sa s ňou pracuje a naozaj prežije spŕšku vody. Oceníte ju počas letného dažďa, na vonkajšej svadbe ale aj počas celého roka, ak vám často slzia oči.

Maskara Lash Love je moja obľúbená a páči sa mi aj v tejto vodeodolnej verzii. Riasy pekne nadvihne, predĺži a vďaka vodeodolnému zloženiu sa na ňu môžem spoľahnúť. Oba produkty majú skvelú výdrž v daždi, aj v sprche. Nepotápala som sa s nimi na kúpalisku, no neodporúčam to ani vám 😉

Limitovaná edícia: Kolekcia ružových očných tieňov

Ak máte radi ružové tóny na očiach, táto limitka je pre vás ako stvorená. V ponuke sú dve verzie – teplé ružové tiene a studené ružové tiene. Ružová krásne vytiahne modrú, zelenú aj hnedú farbu očí. Ja som sa zamilovala do warm pinks. Tiene sú veľmi dobre pigmentované, majú fantastickú konzistenciu a na viečku vydržia aj bez podkladovej bázy (hoci s ňou je to vždy lepšie).  Určite vyskúšajte.

 

S tieňmi WARM PINKS som vytvorila takéto líčenie. Doplnila som ho o môj obľúbený lesk na pery v odtieni Unique Mauve.  ps.: Lesky sú fakt super – používam denne. Recenziu nájdete tu.

 

Páčia sa vám novinky?

 

Merkurymarket.sk

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.