Recenzie

Mary Kay Unlimited™ Lesky na pery

Vždy som bola jednoznačne za rúž a lepkavé lesky som roky obchádzala. Posledné mesiace som si k nim začala opäť hľadať cestu. Momentálne nosím viac lesky ako rúže. Zistila som, že moje pery menej vysúšajú.  No a nové lesky Mary Kay, ktoré vôbec nelepia si ma úplne získali!

Mary Kay Unlimited™ Lesky na pery na nelepia

Fakt. Vôbec. Sú veľmi príjemné. Radosť nosiť. Pozrite ti ponuku leskov na stránkach marykay.sk.

Obsahujú vitamín C a E, čím perám poskytujú výživu a hydratáciu. Na výber je až 14 odtieňov a podľa mňa si každá žena vyberie ten svoj. V ponuke sú 3 finiše: trblietavý, perleťový a krémový. Mne osobne sa najviac páčia tie krémové, sú pekne pigmentované a neobsahujú žiadne trblietky ani shimmer.

Pri tmavších odtieňoch používam aj kontúrovaciu ceruzku – tá dodá perám tvar. Lesky majú dobrý aplikátor a preto ak nechcete používať kontúrku, tak nemusíte. Zvládnete to aj bez nej. Pri nude odtieňoch ju na bežný deň tiež vynechávam.

 

Mary Kay Unlimited™ swatch:

Ja som si na skúšku vybrala 5 odtieňov. Odtiene Iconic Red, Tawny Nude a Unique Mauve sú krémové (moje obľúbené), odtieň Sheer Illusion je trlietavý a Evening Berry je perleťový odtieň.

 

Zakončím to tým, čo som písala aj do magazínu Mary Kay. Lesky sú veľmi príjemné a krásne doplnia ako denné, tak večerné líčenie. Ak sa chcete vrátiť k noseniu leskov, tieto by ste mali vyskúšať.

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.