Recept na domáci chlieb bez kvásku a bez kysnutia

Mám pre vás recept na domáci chlieb bez kvásku a bez kysnutia. Írsky domáci chlieb sme si veľmi obľúbili a robím ho vždy, keď doma chýba pečivo. Recept je extrémne jednoduchý a vždy sa podarí.

Čo potrebujeme na domáci chlieb bez kysnutia?

  • 450 g múka špaldová hladká
  • 1 ČL soľ
  • 1 ČL cukor kryštálový
  • 1 ČL sóda bikarbóna
  • 500 ml (jogurt grécky hustý) – jogurt biely neochutený hustý domáci

 

Postup – recept na domáci chlieb bez kysnutia zo špaldovej múky

Stačí zmiešať sypké suroviny a následne primiešať jogurt. Rukami vypracujeme lesklé cesto.  Môžete dať piecť. Pečieme na 190°C, cca 50 minút.

No Comments

Post A Comment

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.