Recepty

Recept: Jednoduchá torta pre psa

Ahojte! Pred pár dňami mala naša štvornohá kamoška narodeniny. Oslavovala jeden rok a my, ako správni psíčkari, sme ju nemohli nechať bez torty. Hľadala som na internete recept na jednoduchú tortu pre psa, ale ani jeden sa mi na 100% nepozdával a tak som si vymyslela vlastný. Toto je jednoduchá (najjednoduchšia) torta pre psa, akú na internetoch nájdete. 

Nezáleží však na tom, že recept na túto tortu pre psa je rýchli a jednoduchý. Dôležité je, že torta bola robená s láskou a Ayre veľmi chutila. Lepší darček dostať nemohla!

Recept na jednoduchú a rýchlu tortu pre psa

Na tortu pre psa budete potrebovať:

  • Potravinárske želé (neochutené, nefarbené – na výrobu aspykov)
  • Rybaciu konzervu pre psy, napríklad túto.
  • Vajíčko na tvrdo
  • slaninku, salámku…. čo chladnička dá….
  • Keksíky na ozdobu, napríklad tieto.
  • Tortovú formu (alebo misku…)

Ako urobiť tortu pre psa?

Vajíčka na tvrdo pokrájame na kolieska a poukladáme na spodok tortovej formy. Na vajíčka môžeme navrstviť surové /uvarené mäsko alebo rôzne dobroty z chladničky. Ja som zvolila salámu a slaninu. Nakoniec pridáme vrstvu rybacej konzervy. Môžete použiť  ľubovoľnú konzervu, Ayra miluje rybky a tak volila rybaciu.

Podľa návodu pripravíme želé, ktorým celú zmes zalejeme. Tortu odložíme stuhnúť do chladničky. Nakoniec tortu ozdobíme podľa fantázie. Ja som kúpila keksíky v DM drogérii, ale našla som na internete oveľa kreatívnejšie pamlsky na ozdobu, ktoré do budúcna určite objednám.

Moje tipy na milé ozdoby na tortu pre psa:

 

Videonávod na jednoduchú tortu pre psa:

 

Tak čo, vyskúšate túto trotu pre psa? 🙂

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.