naobay okysličujúci krém recenzia
PRÍRODNÁ KOZMETIKA,  Recenzie

NAOBAY – Okysličujúci hydratačný krém

Ahojte a vitajte na mojom vynovenom blogu. Teda – ešte to nie je úplne tip top, ale postupne na tom pracujem. Verím, že sa všetci máte dobre. Ja rozhodne. Až tomu sama neverím, ako sa život dokáže za rok zmeniť. Čo sa ale nezmenilo, je moja problematická pleť. Suchá, citlivá a s akné. Náročná. No a dnes vám prinášam recenziu na krém, ktorý mojej pleti naozaj sadol. A navyše je prírodný. Naobay – Okysličujúci hydratačný krém z eshopu naureus.sk.

naobay okysličujúci krém recenzia

Značka NAOBAY ma zaujala na prvý pohľad svojimi nápaditými obalmi, ktoré sú naživo ešte krajšie. Vždy je tam zakomponované drevo – či už ako vrchnák alebo majú drevený celý obal. Tak je to aj v prípade okysličujúceho, hydratačného krému. Krém vyzerá nádherne a na poličke v kúpeľni hneď každého zaujme.

Obal nie je len dizajnový, ale aj praktický a ekologický. Dá sa znova naplniť.

naobay okysličujúci krém recenzia

Osobne oceňujem aj hygienický dávkovač s pumpičkou. Viac ako obal, je dôležitejší obsah. Krém má viac ako 98% zložiek prírodného pôvodu. Má ľahké zloženie, ktoré sa rýchlo vstrebáva a sviežu citrusovú vôňu. Je vhodný ako na deň, tak aj ako nočný krém. Pleť hydratuje a zjemňuje. Veľmi rada ho teda nosím aj pod make up.

Naobay – okysličujúci, hydratačný krém vysoko kvalitné rastlinné extrakty a organické rastlinné oleje.  Tiež obsahuje esenciálne mastné kyseliny a kyselinu retinovou, vďaka čomu dokáže regenerovať a hojiť drobné poranenia. Práve preto mi pomáha liečiť akné bez vysúšania a podráždenia pokožky. Navyše pleť hĺbkovo hydratuje a predchádza predčasnému starnutiu pleti.

naobay okysličujúci krém recenzia

naobay okysličujúci krém recenzia

Krém mám z eshopu naureus.sk. Odporúčam vám si naň kliknúť. Je to eshop plný kvalitnej, prírodnej kozmetiky a ja som veľmi rada, že som s eshopom mohla spolupracovať.

Práve vďaka tejto spolupráci som objavila prírodný krém, vhodný pre moju komplikovanú pleť. A poviem vám, že to je celkom fuška.

Aj vám sa tak páči dizajn NAOBAY kozmetiky?

Hanka 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.