Dekoratívna kozmetika

Avon Mark. Fixka na pery

Fixka na pery, to je hravý nápad! Prvý krát sa mi do rúk dostala práve fixka od Avon Mark, ktorú mi Avon zaslal v balíčku. Veľmi ma tento koncept zaujal, a tak som chcela vyskúšať viac odtieňov a produkt poriadne otestovať. Dnes vám prinášam recenziu a swatche piatich letno jarných odtieňov.

Fixka sa ma už od začiatku zaujala. Môžete sa o tom dočítať v tomto článku, kde som vám novú radu Mark, predstavila. Od kedy mi ale Avon poslal ďalšie odtiene, odtieň Strawberry sa stal mojim každodenným to-go líčením. Síce má fixka svoje muchy, naozaj ma baví ju denne používať.

Obal vyzerá ako klasická centro fixa, čierny a hrubý s nápisom Mark. Na vrchnej časti je naznačená farba ktorá odpovedá tomu, čo sa skrýva vo vnútri. Za toto Avon chválim. Je to veľmi praktické pretože fixky mám v pohári uložené dole hrotom a tak pekne vidím, akú farbu beriem. Fixku je dobré skladovať dole hrotom (ako pero, odporúčam to aj pri linkách na oči vo fixke), predídete tak rýchlemu vyschnutiu. Vytknúť nemám čo, akurát pri nanášaní vyzeráte že si kreslíte po ústach fixkou, čo kde tu budete možno musieť okoliu vysvetliť.

Fixka sa nanáša hrubším, pevným fixkovým hrotom. Je to rovnaké ako linke na oči vo fixke. Aplikácia je hlavná výhoda fixky na pery a dôvod, prečo sa po nej pozrieť. Nad nanášaním máte kontrolu. Produkt na pery nanesiete rovnomerne a presne na prvý pokus. 

Práve preto odporúčam fixku začiatočníkom, ktorý by chceli vyskúšať nosiť výrazné červené pery. S týmto produktom to zvládnete ľavou zadnou. A síce ja som čo do výrazných rúžov starý harcovník, na fixke oceňujem rýchlosť a presnosť nanášania. Je to skvelé na každodenné nosenie a ráno mi to ušetrí čas.

Pach alkoholu vo fixke prebíja výrazná no príjemná sladká vôňa. Po nanesení na pery vôňu necítiť a rúž nemá chuť. Pigmentácia fixiek ma veľmi prekvapila. Aj najsvetlejší odtieň fuchsia mi zafarbí pery – nie len dodá nádych farby. Najtmavšie, červené farby sú luxusne pigmentované a stačí ich naniesť v jednej vrstve. 

Výdrž fixiek na perách je o čosi málo lepšia než majú priemerné rúže z drogérie. Vydrží 3-4 hodiny v dobrom stave a potom sa začne rovnomerne strácať. Strácanie je opäť super, pretože ku koncu vám ostane len nádych farby na perách ale vždy to vyzerá dobre – opäť počas pracovných dní skvelá vec lebo sa nemusím trápiť vzhľadom rúžu. Po jedle je potrebné rúž znova naniesť.

Pocitovo sú na perách veľmi príjemné. Teda takmer ich necítite. Nevysúšajú vôbec. No sú dni keď sú moje pery aj bez rúžu často suché a v takom prípade na fixku naťupem balzám – vydrží to, farbna ostane 🙂

Swatch na ruke: 

Swatch na perách:

Asi vám je jasné, že môj favorit je Satrawberry – studená červená!

Celkovo som s fixkami od Avonu veľmi spokojná a baví ma ich používanie. Veľmi sa mi osvedčili na bežný deň, pretože sa nanášajú rýchlo a presne, strácajú sa veľmi nenápadne a rovnomerne a hlavne – sú príjemné na perách.

Milujem, nosím a odporúčam. Cena je cca 5,50€ což je ya tento produkt primerané a oplatí sa mať aspoň jeden odtieň.

Poznáte? Aké sú vaše obľúbené farby na bežný deň?

Hanka;)

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Jeden komentár

  • Alexandra

    Ja mam fixky na pery od Max Factoru a musím povedať, že sa mi osvedčili hlavne vydržou. Aj tieto od Avonu vyzerajú dobre. Už presne viem čo bude moja budúca investícia v kozmetike. Inak veľmi pekne spracovaný článok a tie výraznejšie farby ti naozaj sedia 🙂

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.