Pleťová kozmetika

Magnetický relax

Maskujem. Rada. Veľa a často. Čas na pleťovú masku si nájdem aspoň dva krát do týždňa. Je to pre mňa relax. Vždy sa vtedy prinútim ľahnúť si a na pár minút zavrieť oči. A aj keď stále kde – tu použijem lacnú jednorázovku z drogérie, moje obľúbené masky, v drogérii nenájdete. Masky pre mňa musia mať viditeľný výsledok, ako okamžitý tak dlhodobý a to skrátka jednorázovky z drogérie nedávajú.

Jasné, môžu trochu vyčistiť a upokojiť pleť, ale čo to znamená kvalitná maska som pochopila až keď som po prvý krát skúsila drahšiu masku. Moju obľúbenú Collistar Nero Sublime masku som vám predstavila a ospevovala v tomto videu. Je to drahšia maska a jediný kúsok zo skin care za ktorý som ochotná si toľko priplatiť. Pretože za to stojí. A tak mám už pred koncom druhé balenie.

A hádajte čo! Objavila som masku, ktorá je lacnejšia a efektom na pleti prekonala môj svätý grál! Dnes vám túto moju novú lásku predstavím. A ukážem vám jej silu v nechutných fotkách 🙂

Clearproof deep-cleansing charcoal mask od Mary Kay

Masku sme dostali na raňajkách s Mary Kay, kde nám ju a ďalšie novinky predstavili. Bol to príjemné strávený čas a ja som rada a vďačná že som dostala pozvánku. Z eventu sme si odniesli novinky na vyskúšanie. Jednou z nich je aj voňavka s najroztomilejším flakónom na svete – v tvare mašličky. Do 27.4.  o ňu môžete súťažiť na mojej Facebookovej fan pageO ďalšej novinke, limitovanej jarno letnej paletke sa dočítate nabudúce.

Dnes sa budeme venovať čiernej maske, ktorá pribudla do rady ClearProof ako novinka. A skvelá správa je, že bude od teraz v stálej ponuke.

Maska je balená v tube a má krémovú konzistenciu. Je trochu riedka, tak sa mi už – samozrejme – podarilo zamazať si tričko ale ide vyprať. Maska príjemne vonia po rozmaríne a mäte, vďaka čomu sa vždy pekne zrelaxujem a keď som bola prechladená, pomohlo mi to uvolniť dutiny.

Masku je potrebné nechať pôsobiť aspoň 10 minút, ideálne viac. Ja ju nechávam ako kedy, niekedy aj pol hodinu. Že ju môžem zmyť viem, pretože keď úplne zaschne zmení farbu. Je svetlejšia. Veľmi milo ma prekvapilo to, ako ľahko sa zmýva. Nie je potrebné pleť drhnúť hubkou. 

Maska obsahuje výťažok z fazule, ktorá pôsobí proti škvrnám na tvári. No ale hlavne, maska obsahuje aktívne uhlie ktoré pôsobí ako magnet na nečistoty v póroch. Ako môžete vidieť na fotkách, pleť naozaj poctivo a viditeľne čistí.

A efekt na mojej pleti?

Pleť mám po použití viditeľne čistejšiu, póry mám stiahnuté a čiernych bodiek menej. Keď mám vyrážku, maska pomôže dostať “bordel” na povrch a tak ide vytlačiť. Taktiež mám po použití pleť upokojenú, začervenanie mám stiahnuté. Ak sa na mojej pleti objaví aktívna vyrážka, po použití masky je menej opuchnutá a zápal je stiahnutý. Maska urýchľuje hojenie. Taktiež mám pleť viac farebne zjednotenú a miznú mi škvrny po akné. A čo je skvelé, maska vôbec nevysušuje pleť.

Tento produkt od Mary Kay ma skrátka dostal. Masku pravidelne používam, stala sa mojou stálicou. Určite nemám posledné balenie. 26,50€ za kvalitnú masku nie je najhoršia suma. Bola som ochotná dať za masku aj viac. Je to prvý produkt od Mary Kay kde považujem cenu primeranú kvalite a som ochotná si za túto masku v budúcnosti zaplatiť.

Za mňa objav v skin care. Chválim, Mary Kay!

Už ste skúšali túto masku? ktorá maska na pleť je vaša obľúbená?

Hanka 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

komentáre 2

    • another

      Ahoj, spomínanú masku som neskúšala. Môžem však povedať že pri maskách s aktívnym uhlím nezáleží na tom ako veľmi sú čierne. Mala som aj masku z ebay čiernu ako ropu a robila veˇ´lké nič. ide o zloženie, ktoré je v tomto prípade naozaj kvalitné.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.