Recenzie,  Recenzie kozmetiky,  top

CATRICE HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION

Upozornenie! Ak nemáte radi príliš pozitívne recenzie, ani nezačnite čítať. Toto vlastne ani nie je recenzia – je to skôr óda na dokonalý make up. Pretože taký Catrice HD Liquid coverage je. A dnes si o ňom povieme všetko.

Catrice kozmetika ide rokmi kvalitou vyššie a vyššie. No ceny ostávajú stále nízke, čo robí z produktov naozaj dostupné kvalitné kúsky. Až tomu človek neverí, že za pár eur môže dostať toľko. Nevravím, kde tu sa im podarí fail ktorý za veľa nestojí. No v poslednej dobe mám asi šťastnú ruku pri výbere a čo produkt to nadšenie na mojej strane.

 

 

Catrice korektor – najmä tekutý camouflage si ma nesmierne získal. Zatiaľ som na zakrytie tej temnoty pod mojimi očami nenašla nič lepšie. Kryje a drží. Topka za 3€. Boli časy, keď som ho používala na celú tvár a vyzeral skvelo. Preto som si vždy priala aby ho urobili ako make up.

A potom ho konečne vyrobili! HD Liquid camouflage. Triasla som sa na neho od kedy som vedela že príde na trh. A potom, na jeseň keď sa mi zbláznila pleť, som si ho nekúpila lebo som sa bála zmatňujúceho efektu. Aby ma nevysušil ešte viac. Záplava nadšených recenzií ma nakoniec presvedčila si ho kúpiť. Stál ma niečo málo cez 7€ a viete čo? Bola to investícia roka! Našla som toho pravého!

Dámy a páni, toto je za mňa Pán Make up!

Je to tak, za posledný rok som pátrala a hľadala make up ktorý mi úplne sadne. Našla som pár favoritov, každý však mal nejaké chyby. No tento Camouflage od Catrice – to je láska na prvé nanesenie.

Dizajn obalu je minimalistický, taký Catricovský. Make up je v matnom skle a obal je celkom ťažký. Dávkuje sa pipetou, ako kvapky. Pipeta sa rýchlo zapacká a ak ju nebudete pravidelne čistiť – rovnako aj hrdlo fľaše, častom vám po zakrútení pretečie prebytočný make up.

Make up je potrebné pred použitím pretrepať. Konzistencia je tekutá, no menej tekutá ako čakáte. Odtieň 010 je pomerne svetlý so žltým podtónom, no priznám sa že by som zniesla malinko svetlejší.

Efektom som unesená. make up sľubuje “second skin effekt” a ja môžem potvrdiť, že naozaj vyzerá extrémne prirodzene. S pleťou krásne splynie. Sľubuje matný finiš, ale nemusíte sa báť, je to skôr také zdravé zmatnenie ktoré ale vydrží až do odlíčenia. Pleť rozhodne nevysušuje. Dobre sa nosí pretože je ľahučký a na pleti nie je cítiť. 

A to krytie! Na fotke môžete vidieť jednu vrstvu, zapracovaný mokrou hubkou. Bez použitia korektora. Dosahuje takto vysoké krytie. Pre úplný photoshopový finiš odporúčam nanášať štetcom, alebo vklepať prstom. A čo výdrž? 24h som netestovala, no 19h do odlíčenia dal v dokonalom stave. Navyše aj produkty ktoré som nanášala na neho ako bronzér a pod. držia spolu s ním.

Má nejaké mínus? Áno… síce nezalieza do vrások, no do pórov áno.

Kvalita, výdrž a krytie prekonali moje očakávania. Make up som zaradila k mojim každodenným must have. Od kedy ho používam na deň si nedávam na pleť korektor, len pod oči. Na prípadné nedokonalosti make up navrstvím ale len priamo na ne, miesto korektoru. Vyzerá to aj z blízka akoby som mala dokonalú pleť. 

Za mňa je toto lacný make up, ktorý kvalitou prekonal aj drahé make upy zvučných značiek. Catrice sa tento produkt veľmi podaril a ja len dúfam… dúfam že ho nestiahnu z trhu.

Poznáte tento make up? Sedí vám?

UPDATE: Po čase mi make up zhoršoval pleť a robil akné. Neviem prečo, možno sa do neho dostali baktérie. Každopádne, pýtala som sa aj vás na instagrame a tiež ste mi to potvrdili. Tiež vám robil po čase akné. Škoda. Stále si ale myslím, že tento make up je veľa muziky za málo peňazí. Len ho nedoporučujem na každodenné nosenie – kvôli tým vyrážkam.

Hanka 😉 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

komentárov 9

  • Hanka

    Už dva měsíce, Hani, nepoužívám nic jiného 🙂 Make up je naprosto skvělý a mohl by klidně konkurovat high-end makeupům. Když si psala o tom stažehí z trhu, taky mě to napadlo, asi si budu muset opatřit ještě jeden
    PS: nevím jak je to u vás, ale u nás v CZ je hrozný problém s odstíny, protože je věčně vyprodaný, snažím se hledat hooodně zapadlé drogérky 🙂

    • another

      Za mňa je to tiež dokonalý make up a iný nepoužívam už týždne – teším sa ako ho vyskúšam v horúčavách v lete 🙂 a presne! Tiež som si kupil do zásoby aj tmavší aj svetlejší odtien 🙂 je to super mak up aj na klientov.

  • Darina

    Ahoj Hanka,

    len nedávno som narazila na tvoje videá, a už ich mám napozerané všetky 🙂 Po vzhliadnutí videa -Líčenie so značkou Catrice, som nabehla do drogérie a zakúpila všetky produkty, ktoré si vo videu použila. Jedinú výnimku som spravila práve pri make upe, a nekúpila som si ten, ktorý si použila vo videu, ale práve tento, na ktorý si dala túto recenziu 🙂 A naozaj je to zlatíčko. Krásne kryje, a nerobí fľaky…je proste top.

    PS: Pokiaľ si ešte neskúšala micelárku Equilibra- Argan, vrele odporúčam (obsahuje argánový olej a kyselinu hyalurónovú) a uvítam aj recenzošku na ňu 🙂 som zvedavá na tvoj názor.
    Prajem ti veľa úspechov, a ďakujem za videá, budem sa tešiť na nové 🙂

    • another

      Jéééj, mám radosť že ťa moje vidá bavia a inšpirujú 🙂 Catrie je skvelá značka no a z tohto make upu som unesená. Ak si videla moje video o akné tak v ňom hovorím prečo micelárne vody nepoužívam a preto ani Wquliriu testovať nechcem:) Každopádne nevylučujem že raz sa k takýmto produktom vrátim, aktuálne ale o tom neuvažujem. Ďakujem za tip a veľmi si vážim že ťa zaujíma môj názor.
      Maj sa krásne a želám ti veľa úspechov 🙂

  • Janka Bianka

    Tento make-up som si nedávno kúpila, zatiaľ som s ním vcelku spokojná. Kryje veľmi dobre, dokonca aj keď ho nanesiem prstami. Trochu sa mi zdá, že oxiduje čiže mení farbu v priebehu dňa, čo nie je práve žiadúci efekt, ale tak ešte ho musím lepšie otestovať a uvidíme.

    • Naty

      Ahoj, práve hľadám recenzie na tento makeup nakoľko som s ním veľmi spokojná ale tiež mam pocit že prve hodiny pri nanesení je taký jemný splýva s pleťou a s postupom dňa začne oxidovať a ostanem oranžová… nevieš náhodou čím by to mohlo byť? Resp. Ako to vyriešiť ? Ďakujem aj ostatným babám ak by mi hodili nejaký tip… som z toho sklamaná, bol to jeden z mála makeupov ktorý mi sadol aj farbou konzistenciou a všetkým

      • Hana.sk

        Ahoj Naty, nuž aj mne make up oxidoval ale iba minimálne… ale make up som používala už pár rokov dozadu, je možné že zmenili receptúru lebo v poslednom čase som toto počula od viacerých báb, že majú podobný problém ako ty. Musela by som si ho kupiť teraz a vysúšať či sa mi to bude diať. Každopádne mne make up zase robil akné :/ veľká škoda lebo fakt je super.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.