Recenzie

Moja nová závisloť: Slivkový olej od Saloos

Objavila som perfektnú vec. Slivkový olej. Používam ho ako nočnú starostlivosť o pleť a občas si ho dám aj do vlasov a úplne to milujem! 

Mimochodom, aj tento zázrak som objavila na eshope NAUREUS.sk a za mňa je to najlepší eshop na nákup prírodnej kozmetiky. Veľký výber a skvelá kvalita! Ale viete ako to je. Zo začiatku som slivkovému oleju veľmi neverila. Popravde, vo všeobecnosti oleje na tvár nemám veľmi rada. Prídu mi mastné a mám strach, že mi zhoršia pleť. Slivkový olej ale sľubuje, že je nekomedogénny a hypoalergénny. Tak som do toho šla. Do pleti sa rýchlo vstrebáva a tak je vhodný aj na problematickú pleť.

Slivkový olej a jeho účinky na pleť

Slivkový olej je vhodný aj na veľmi náročnú pleť s ekzémom a psoriázou. Je plný výživných omega-mastných kyselín (13 rôznych druhov) a vitamínov A a E, ktoré pomáhajú hydratovať suchú pokožku, vlasy a nechty. Má tiež protizápalové vlastnosti, ktoré pomáhajú znižovať ťažkosti s podráždením pleti, tmavými škvrnami, kruhy pod očami či vráskami. A samozrejme, pomáha upokojiť aj moje nekonečné zapálené akné. Pleť mi nezhoršuje – práve naopak.

Slivkový olej moju pleť viditeľne vyživuje, hydratuje a zanecháva ju naozaj zamatovú a rozžiarenú. Rýchlo sa vstrebáva a pleť po ňom nebýva dlho mastná. Myslím si, že v zime by som ho kľudne mohla používať aj na deň.  Momentálne je to moja každovečerná starostlivosť. Pleť si ním pomasírujem a ráno je pleť nádherná!

Olej navyše krásne vonia. Používam ho občas aj na končeky vlasov, ktorým dodá potrebnú hydratáciu a lesk. Nerobím to ale často – olej si šetrím na pleť! 🙂 Mimochodom, balenie je spratné, sklenené a má praktickú pipetku. V podstate by sa s týmto olejom dalo aj cestovať, nakoľko sa dá používať tak, aby sa obal nezamastil.

Slivkový olej od Saloos je skrátka moja nová závislosť a je to ďalší produkt prírodnej kozmetiky, ktorý som si zamilovala! Používate oleje na pleť? Aké?

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.