Telová kozmetika

Relaxačný krém plný byliniek – Vaxicum

Ahojte. Dnes mám pre vás ďalšiu bylinkovú recenziu. Vaxicum je relaxačný krém plný byliniek. A hovorí sa, že je to wellness do kabelky. Ja ho síce v kabelke nenosím, ale používam ho naozaj často. Mám totiž sedavé zamestnanie, sedavé hobby – blog a vášeň pre beh. Svalovka či bolesť krčnej chrbtice pre mňa nie sú žiadna neznáma. A Vaxicum zdá sa, je naozaj pomoc.

Vaxicum má klasickú tubu ako aj iné maste z lekárne a jednoduchý dizajn. Obal nepovažujem za zaujímavý za to obsah je pravý opak. Krém obsahuje gáfor a silice levandule, rozmarínu a klinčeku. Vôňa je naozaj silne bylinková. Mne sa veľmi páči.

Musím veľmi pochváliť účinok krému. Hneď po cvičení či behu ním natieram miesta, kde čakám svalovku. Rozdiel či použijem krém alebo nie je naozaj veľký. S krémom dostanem len slabú svalovku – ak vôbec. Keď krém nepoužijem, lebo povedzme si občas som lenivá masírovať si telo, dostanem naozaj silnejšiu svalovku.

Hýbem sa naozaj rada a Vaxicum je veľká pomoc. Rovnako však pomáha aj v dni, keď sa hýbem až príliš málo.

Veľmi sa mi osvedčilo použiť krém aj na masáž po náročnom dni za počítačom. Mám rada najmä masáž v okolí krčnej chrbtice. Takáto masáž je veľmi uvoľňujúca, relaxčná. Predchádzam ňou bolestiam hlavy – od krčnej chrbtice, či bolestiam zo stuhnutého chrbta. Hold, sedavé zamestnanie.

Vôňu byliniek považujem až za aromaterapiu, pretože po masáži sa mi lepšie zaspáva. Vaxicum bojuje aj proti stresu a psychickej záťaži.

Za mňa je tento krém veľký objav a už teraz viem, že si pobežím po ďalšie balenie do lekárne.

Hanka 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.