Telová kozmetika

Postavička do plaviek

Moje telo nie je dokonalé ale mám ho rada také aké je. Teda… snažím sa mať ho rada. Nebudem vám klamať, niekedy mám naozaj ťažké dni. Ale o sebaláske, niekedy potom.  Verím že vás takéto problémy netrápia, no ak áno, budem rada ak mi napíšete ako podporujete svoju sebalásku 🙂

Leto a plavky sú pre mnohé ženy strašiakom a úprimne, ani ja sa v nich necítim úplne dobre. No snažím sa na svojej postave pracovať. Aj keď som pomerne chudá, nepevná pokožka a celulitída ma celkom trápia. A to aj napriek tomu, že sa snažím pravidelne behať. Vďaka Ziaja, som objavila spevňujúcu  starostlivosť o telo, ktorá ma efekt a neruinuje peňaženku. A páči sa nie len mne. Pochvaľuje si aj moja mamka.

Ziaja slim – telový peeling a sérum

Telové peelingy mám rada a pravidelne ich používam. Ak ste nikdy telový peeling neskúšali – mali by ste. Ten pocit hladkej pokožky ako detská prdelka si budete pochvaľovať nie len vy, ale aj váš partner.  Na trhu je veľa telových peelingov pre rôzne tipy pokožky, vyberie si naozaj každý.

Peeling Ziaja Slim, je presne taký ten hrubý pocitvý peeling, ktorý ja mám rada a po ktorom vám ostane len krásne hebká pokožka. Čiastočky peelingu sa rozpúšťajú pomaly, takmer minimálne, vďaka čomu  odvádza svoju prácu naozaj poctivo. Obsahuje Forskolín, ktorý má za úlohu zabrániť ukladaniu tukových buniek a redukovať celulitídu. Jojobový olej a morské riasy, majú zase zabrániť ochabnutiu pokožku a podporiť jej pružnosť.

Peeling má čudnú zelenú farbu a sviežu citrusovú vôňu – super na leto. Pocit na pokožke po použití tohto peelingu si naozaj užívam.

Čo sa týka séra z rady Slim, je to vlastne ľahučké telové mlieko. Vstrebáva sa do pokožku pomerne rýchlo. Po použití mám pokožku dostatočne zhydratovanú a pocit pnutia u mňa nenastáva. je pravda, že na zimu by som potrebovala niečo hutnejšie – no na leto absolútne stačí. Okrem forskolínu a morských rias, express sérum obsahuje ešte anti – celulitídový komplex látok (kofeín, teofylín, teobromín, rozmarín, brečtan a horký pomaranč)

Produkty používam spolu a pravidelne. Už dva týždne. Peeling, pretože mám suchú pokožku používa 2x týždenne a sérum sa snažím použiť každý večer. A výsledok? Zabránenie ukladaniu tukových buniek som si nevšimla, čo ale môžem potvrdiť, pokožku mám pevnejšiu a celulitídu menej viditeľnú. 

Ak vás rada zaujala a chceli by ste ju vyskúšať, využite májovú akciu v obchodíkoch Ziaja pre teba. Pri kúpe 2 produktov z rady Slim, dostanete tretí zadarmo.

Používate spevňujúcu kozmetiku?

Hanka 🙂 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.