Dekoratívna kozmetika,  Recenzie,  Recenzie kozmetiky

Novinky z dekoratívnej kozmetiky Mary Kay – Jar 2019

Spolupráca s Mary Kay ma nesmierne baví. Veľmi ma mrzí, že sa nemôžem zúčastňovať super VIP raňajok, ktoré sa konajú v Bratislave. Pracujem na východe a tak je to také komplikovanejšie. O to viac sa vždy teším na balíček noviniek. Vždy medzi nimi nájdem produkty skvelej kvality, ktoré používam na dennej báze. A inak tomu nebolo ani tento krát. 

Keďže som ako vždy nestíhala, v dnešnom článku sa môžete tešiť na nálož noviniek zo zimy a tiež na novinky pre jar 2019, ktoré mi prišli teraz. Všetky produkty sa mi páčia a takmer všetky používam na dennej báze. Takže vás dopredu varujem, že tento článok bude veľmi pozitívny. Ale nie preto, že Mary Kay, ale preto že ma tieto produkty veľmi bavia. Chápeme sa? Tak poďme na to!

Perfektné obočie

Časy, keď sme v líčení obočie úplne ignorovali sú dávno preč. Neviem ako vy, ale ja dúfam že sú preč už navždy. Tých pár chĺpkov nad očami nám vie krásne vytvarovať tvár, dodá nám výraz a líčeniu šmrnc. Samozrejme, ideme skôr po úprave a prirodzenosti, než po dvoch hrubých čiarach.

K takému peknému, “prirodzenému” obočiu vám rozhodne pomôžu novinky od MK – mikroceruzka a gél.

Mikroceruzka je perfektná! Má správnu textúru – nie je príliš suchá ani mastná. Pre mňa má ideálnu farbu. Trochu našedlú. Je veľmi tenká a precízna. Krátkymi pohybmi jednoducho naimitujete chĺpky. Používam ju každý deň a o chvíľku sa mi úplne minie.

Gélik som bohužiaľ nemohla vyskúšať kvôli farbe. Posunula som ho kamarátke a tá tvrdí, že je veľmi dobrý. Je to odtieň brunette ale podľa mňa sa hodí skôr na tmavšie blondínky. Každopádne má drobný aplikátor a obsahuje chĺpky, ktoré vám obočie zahustia. Ja osobne mám takéto gély na obočie veľmi rada. Perfektne dokončia obočie po ceruzke a zafixujú ho.

Kontrúrovanie

Toto milé trio na kontúrovanie tváre, som si vyskladala z Chromafusion™ lícenky v odtieni Rosy nude, rozjasňujúceho púdru a kontúrovacieho púdru v odtieni Milk chocolate. Rozjasňovač a kontúrovací púder mám ešte zo zimných noviniek. Produkty sa kupujú samostatne a jednotlivé panvičky sú magnetické. Všetky tri produkty sú veľmi, veľmi pigmentované – takže opatrne pri nanášaní.

Musím veľmi pochváliť najmä farbu kontúrovacieho púdru. Je svetlý, trochu do studena a teda ideálny pre bleduľky. Už v ňom mám jamku. Celé trio používam každý deň a vďaka novej magnetickej paletke Perfect Palette™, som si toto trio uložila pekne spolu. Paletka má praktické zrkadlo, ktoré musím pochváliť a pri líčení ho skutočne používam.

Na záver ma v balíčku veľmi potešila aj nová vôňa Dream Fearlessly™. Má drevité a kvetinové tóny. Môjmu čuchu lahodí a keďže mi už dochádzala vôňa (inak tiež od MK – táto), tak táto novinka ju u mňa nahradí. A ten flakón vyzerá luxusne – uznajte.

Páčia sa vám novinky Mary Kay? Ja som nadšená! Tak, ako som kedysi bola k tejto značke skeptická, tak teraz sa z toho stáva moja nová závislosť. Ďakujem, že mi dávkujete pravidelné zásielky, Mary Kay!

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.