Osobné zápisky

V pondelok klusáme na Klusa

Ja a moja mamka. Každá sme zaneprázdnená a tak sa vidíme pomerne málo. A tak je veľmi príjemné keď si niekedy urobím spoločný program. A verte mi, občas nám úplne stačí vínko doma pred telkou. Ak máme s mamkou niečo naozaj spoločné, je to hudba Tomáša Klusa – ktorú obe veľmi radi počúvame. A tak sme si vďaka ticketportalu dali na pondelok rande. Pôjdeme spolu na Klusa! Pridáš sa k nám?

Nebude to prvý koncert Tomáša Klusa na ktorý pôjdeme. Boli sme už 3x. Jeho Recyklus Tour to je pre nás vždy istota skvelého zážitku. Z koncertu srší pozitívna energia, ktorou sa nabijeme na niekoľko mesiacov dopredu. Tomáš je neskutočné energický a ako na pódium príde, tak si počas koncertu nedá pauzu. Skáče, tancuje, samozrejme hrá a spieva. A hlavne, čo sa nám s mamkou veľmi páči – improvizuje.

Môžete si pozrieť moje video z koncertu Tomáša Klusa na ktorom som bola už viac ako pred dvoma rokmi:

Tomáš improvizuje ako pán a dovolím si odvážne tvrdiť, že jeho pesničky naživo znejú lepšie ako tie zo štúdia, ktoré počujeme v rádiu. Razom zmení rytmus, či pretvorí text – úplne nečakane. Viac krát som už zažila že vytvoril pesničku. Len tak na kolene. Hodila sa hudba aj text mal hlavu a pätu.

Ak aj Tomáša bežne nepočúvate, jeho koncerty sú skrátka o inom. Rozhodne sa oplatí ísť si ho pozrieť a zažiť atmosféru ktorú jeho koncerty majú. Je to naozaj umelecký zážitok a my s mamkou sa už veľmi tešíme.

recyklus_tour_tomas_klus_ticketportal

Ak ste sa rozhodli ísť sa na Tomáša pozrieť, verím že neoľutujete. Určite mi napíšte a ja sa tam s vami rada uvidím. A ak nemáte s kým ísť – pridajte sa k nám. Budem sa tešiť. Lístky sú v predaji tu.

Hanka 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.