Osobné zápisky

Najkrajší deň môjho života (deň po pôrode)

Toto bol najkrajší deň môjho života. Teo mal jeden deň. Občas Spal, občas bol na prsníku a stále bol na mne. Môj vesmír sa v ten deň zastavil. Nikto nás neotravoval vizitami ani vyšetrením. Boli sme len my štyria. Nič som neriešila. Celý čas som sa pozerala na tie jeho malé ručičky, nožuľky, bucľatú tváričku a tmavé vlásky na mojej hrudi. Chcela som si navždy zapamätať to moje malé bábätko. Nemohla som uveriť, že je už s nami, myslela som si, že ja budem určite prenášať. Pôrod pred termínom ma prekvapil. Cítila som sa ako super žena a bola som veľmi hrdá na nás oboch. Krásne sme to zvládli. Doma. Patrím k ženám, ktoré sa hneď po pôrode do svojho dieťatka zamilovali (ak to tak nemáte, je to v poriadku). Celý deň som lietala na hormónoch absolútneho šťastia a lásky. Bol to naozaj a úprimne môj najkrajší deň v živote. ❤️ Navždy si ho chcem pamätať a vždy, keď vidím tieto fotky dokážem ich precítiť. Ak by som mohla prežiť jediný deň ešte raz, bol by to tento. Takýto štart želám všetkým mamkám.

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.