Novinky

Radosti z Astratex.sk

Po pôrode sa moje nároky na oblečenie zmenili. Dojčím a preto potrebujem oblečenie, ktoré mi túto prácu (áno, je to naozaj job 24/7) uľahčí. Už ma prestalo baviť dvíhať si tričko a preto som si kompletne vybavila šatník kojo friendly oblečením. Potrebovala som aj niečo na spanie a tak som využila zľavy na Astratexe, urobila som radosť sebe a prihodila som aj mäkký darček pre manžela pod stromček.  Pyžamká vám chcem ukázať, pretože si myslím, že sú naozaj super. Praktické a veľmi pekné. Žiadne infantilné mama košele.

Nočná košeľa na dojčenie so zipsom je môj objav roka

Prosím, prečo som takúto vychytávku neobjavila ešte pred pôrodom? Veľmi by mi to uľahčilo prvé týždne s bábätkom, keď som sa trápila so zapínaním gombíkov po tme… Okrem toho, veľmi sa mi páči dizajn. Ja som rada za peknú aj v noci a táto košeľa vyzerá skôr ako denné šaty, než pyžamo. Materiál je veľmi príjemný a zips je krásne zapustený, takže neškriabe ani mňa, ani bábätko, ktoré sa v noci rado pritúli. Zips navyše odzipsuje celý hrudník, čo je vhodné na bonding po pôrode a v šestonedelí.

 

 

Potom som zablúdila medzi dámske pyžamá. A tam som objavila nočný overal na spanie. Veľmi sa mi páčil a hoci nie je určený priamo na dojčenie, vďaka tenkým, pružným ramienkam s gumičkou to v noci ide jedna radosť. Gombíky sú falošné, ja som dúfala, že sa overal dá rozopnúť, no ako píšem, vôbec to nevadí, lebo prístup k mliekarni je dostatočne rýchli a nekomplikovaný. Materiál je príjemný, ľahký, vhodný aj na horúce leto. Overal môžem odporučiť aj ako vianočný darček, lebo jeho balenie je vlastne pekná darčeková krabička. A pekné pyžamko poteší každú žienku, no nie?

 

 

Môjho manžela potešia kvalitné boxerky

Manželovi dávam každý rok pod stromček aj praktické, mäkké darčeky (zásobu spodného prádla). Keď už som objednávala na Astratexe, pozrela som aj pánske boxerky. Vybrala som mu balenie 3ks čiernych boxeriek v plechovke. Páčil sa mi nápad, darovať boxerky v kartónovej plechovke – bude naozaj prekvapený. keď zistí, čo sa v balíčku schováva.

 

 

Nakupujete na Astratexe?

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.