Novinky

PR: Mary Kay nové séra z rady Clinical Solutions® (objavila som pecku na pigmentové škvrny)

Spoločnosť Mary Kay, ktorá tento rok oslavuje 25. výročie na českom a slovenskom trhu, uviedla nové produkty z radu dermokozmetiky – Clinical Solutions® Hydratačné supersérum a Clinical Solutions® Supersérum proti vráskam. Obe som mala možnosť vyskúšať a rada by som vám ich odporučila.

Produkty Clinical Solutions® sú výsledkom spolupráce tímu vedcov a výskumníkov Mary Kay a nezávislých dermatologických odborníkov. Nové Clinical Solutions® Hydratačné supersérum a Clinical Solutions® Supersérum
proti vráskam sú vysoko koncentrované produkty, určené na doplňujúcu starostlivosť o pleť. Ich zloženie tvorí starostlivo vybraná zmes látok, zacielená na podporu konkrétnych nedostatkov pleti.

Clinical Solutions® Supersérum proti vráskam

Clinical Solutions® Supersérum proti vráskam  obsahuje vitamín C, resveratrol a acetyl hexapeptid-8, vysoko účinné aktívne látky zmierňujúce viditeľnosť jemných liniek a vrások. Poskytujú pleti ochranu pred pôsobením
faktorov, ktoré majú zásadný vplyv na prejavy starnutia pleti, ako mimika, prirodzený vek, ale aj životné prostredie, znečistenie a vystavovanie sa slnečnému žiareniu. Koncentrácia vitamínu C a resveratrolu je v tomto supersére najvyššia so všetkých produktov Mary Kay, vďaka čomu poskytuje významnú ochranu pred oxidačným stresom a voľnými radikálmi. Acetyl hexapeptid-8 patrí medzi látky stimulujúce prirodzené fyziologické funkcie kože – tvorbu kolagénu, elastínu a kyseliny hyaluronovej, ktoré sú esenciálne pre zachovanie pevnosti a pružnosti pokožky. Pravidelným používaním ráno a večer tak podporíte redukciu existujúcich vrások a obmedzíte tvorbu nových.

Moja recenzia na Clinical Solutions® Supersérum proti vráskam s vitamínom C

Toto sérum je za mňa úplná pecka! Ak ma poctivo sledujete tak viete, že som začala bojovať proti pigmentovým škvrnám z tehotenstva. Po fiasku s Eucerinom, som začala používať toto “Céčko” od Mary Kay. A na moje veľmi milé prekvapenie, výsledok vidím už po troch týždňoch! Uznajte sami, na nose škvrna takmer zmizla a nad ústami je tiež miernejšia. Pridávam fotku ako dôkaz:

Pleť je viditeľne viac zjednotená a žiarivá. Samotné sérum je veľmi ľahké, príjemné, vodičkové, vhodné na vrstvenie produktov. Do mojej rutiny zapadlo. Z efektu som nadšená. Výborný produkt, veľmi veľmi odporúčam!

Clinical Solutions® Hydratačné supersérum

Clinical Solutions® Hydratačné supersérum podporuje hydratáciu pleti vďaka kyseline hyaluronovej, ceramidom a rastlinnému výťažku zo železníka lekárskeho. Kombinácia týchto zložiek pomáha stimulovať prirodzené procesy obnovy kožných buniek a tvorbu látok, ktoré s vekom  v pokožke ubúdajú. Stratou týchto látok sa pokožka stenčuje, vysušuje a je náchylná na popraskanie. Zaradením Hydratačného superséra do režimu starostlivosti o pleť dvakrát denne, dodáte pleti intenzívnu dávku hydratácie a zabezpečíte ochranu pred jej stratou. Hydratácia je základom pre správne fungovanie pokožky a odmenou je dlhodobo mladý vzhľad pleti.

Moja recenzia na Clinical Solutions® Hydratačné supersérum

Veľmi príjemné, hydratačné sérum. Oceňujem, že nemá parfemáciu. Pleť pekne osvieži. Keď začala zima, dosť sa mi urobili šupinky. Po použití tohto séra sa moja pleť opäť dala do kopy a prechádzky v chlade už zvláda lepšie. Ceramidy a kyselina hylaurónová majú určite niečo do seba a efekt je na pleti vidieť. Ak máte suchú pleť, odporúčam toto sérum zaradiť do starostlivosti.

 

Obe novinky môžem s čistým svedomím odporučiť. Špeciálne dávam do pozornosti účinné sérum s vitamínom C.

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.