Novinky

Limitovaná edícia NIVEA Joy of life (leto 2023)

Rada by som vám predstavila letnú limitku NIVEA – Joy of Life, ktorej vôňa mi robí radosť a verím, že prinesie radosť do každodennosti aj vám. Ak vám vonia kombinácia jazmínu, ľalie a ruže, choďte sa na limitku určite pozrieť.

Nivea limitované edície mám veľmi rada a vždy sa z voňavej zásielky teším. Ešte som vlastne nemala nič, čo by mi nesadlo a Joy of Life limitka je perfektná, kvetinová, svieža, letná! Nivea prináša v tejto vôni guľôčkový antiperspirant, sprchový gél a telové mlieko. Kozmetika vás poteší pri každom nanášaní a prinesie pocit pohody a uvoľnenia.

Telové mlieko so 48-hodinovým hydratačným účinkom obsahuje hydratačné sérum s argánovým olejom. Ľahká formula, nemastiace zloženie dodáva pokožke žiarivý vzhľad a príjemnú hebkosť na dotyk. Rýchlo sa vstrebáva. Ideálne na leto. Vôňa telového mlieka (jasmín a ruža) ladí so sprchovacím gélom a spolu vám budú voňať na pokožke dlhú dobu. Poznáte lepší spôsob ako začať letný deň?

Guľôčkový antiperspirant mi poskytuje dostatočnú ochranu pred potením a zápachom aj počas horúcich dní. Nakoľko som stále doma, vôbec nepoužívam dodatočný parfém, vôňu ľalie a ruže cítim aj po niekoľkých hodinách od nanesenia. Krása!

Limitka sa mi jednoducho veľmi páči a odporúčam vám ju omrknúť.

V balíčku som mala ešte olej na opaľovanie, ktorý podpruje prirodzené opálenie. Každý pekný deň kočíkujem a spolu so synom sme veľa na záhrade. Poctivo natieram jeho aj seba a tak som mala príležitosť olej vyskúšať. Má kokosovú vôňu a po nanesení sa pokožka krásne leskne. Keď zatvorím oči cítim sa ako pri mori. Veľmi sa mi páči, že opaľovací olej chráni pokožku aj naše vody a oceány. Má šetrné zloženie.

Mimochodom. Tá veľká plechovka “nivea krém” vyzerá super, však?

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.