Novinky,  Recenzie

NOVINKA Mary Kay Clinical Solutions™ Rozjasňujúce supersérum

V novom roku ma privítali aj skvelé novinky Mary Kay, ktoré som opäť rada vyskúšala. Dnes vám predstavím, čo nové objavíte v ponuke Mary Kay. Hneď na úvod prezradím, že sa oplatí vyskúšať ich nové supersérum. Moju pleť už po mesiaci používania krásne zjednotilo!

Konjakové hubky

Medzi novinkami ma veľmi zaujali aj konjakové hubky na čstenie pleti, po ktorých som už dlho pokukovala a konečne som dostala možnosť nejaké vyskúšať. Po navlhčení sú prijemné mäkké a mám pocit, že počas čistenia robia aj veľmi jemný peeling. Som spokojná a môžem hubku odporučiť aj vám. Mimochodom, tvar srdiečka je veľmi originálny. Hodia sa aj ako darček.

Voňaví krém na ruky

Medzi novinkami nájdete aj dva druhy voňavých krémov na ruky. Ja som mala možnosť ovoňať krém Mandarin & Rose a je to paráda. Voňavý hydratačný krém na ruky – potrebujete v zime viac? Ak vás zaujal ponáhľajte sa, je to limitovaná edícia.

Mini pleťové masky

Limitovaná edícia sú aj mini pleťové masky z radu  TimeWise® Hydratačnej gélovej masky s regeneračným účinkom a Ružovej ílovej masky v jednej darčekovej súprave. Masky som mala možnosť vyskúšať už vo veľkom balení a sú skvelé. Opäť je to za mňa výborný tip na darček, alebo len tak pre vlastnú radosť.

Mary Kay Clinical Solutions™ Rozjasňujúce supersérum

Rôzne faktory, ako sú hormóny, starnutie a pôsobenie životného prostredia, môžu vyvolávať nepravidelnú produkciu melanínu, ktorá potom spôsobuje nerovnomerný tón pleti – hyperpigmentáciu. Hlavná kombinácia aktívnych zložiek tohto superséra chráni pleť pred vznikom pigmentových škvŕn a efektívne redukuje existujúce nerovnosti tónu pleti.

  • Kyselina ferulová – Pomáha predchádzať tvorbe voľných radikálov na pokožke, čo znamená menej faktorov, ktoré vedú k farebným zmenám na pleti. Podporuje antioxidačné systémy pokožky, ktoré pomáhajú redukovať zmenu farby. Jej upokojujúce účinky prispievajú k obmedzeniu hlavných príčin vzniku týchto zmien, čím vyrovnáva tón pleti a rozjasňuje ju.
  • Niacínamid (vitamín B3) – Pri topickej aplikácii preukázateľne znižuje viditeľné zafarbenie pleti tým, že chráni kožnú bariéru, ktorá tvorí prvú obrannú líniu proti negatívne pôsobiacim vonkajším faktorom. Má rovnako významné antioxidačné účinky, ktoré chránia pred voľnými radikálmi.
  • Výťažok z bielych fazúľ (rastlinné aminokyseliny) – Spoločnosť Mary Kay objavila vplyv výťažku z bielej fazule na účinnosť rozjasnenia pleti a tento svoj objav si nechala patentovať. Tento rastlinný výťažok zmierňuje viditeľný kontrast v prípade tmavých pigmentových škvŕn a zlepšuje celkový vzhľad tónu pleti.

Rozjasňujúce supersérum používam 2x denne a už po mesiaci vidím výsledky. Krásne zjednotená a hydratovaná pleť! Milujem rad  Clinical Solutions™ od Mary Kay. Zatiaľ som bola vždy spokojná, vždy som videla výsledky.

Mimochodom, vedeli ste, že spoločnosť Mary Kay oslavuje 60. výročie? Všetko najlepšie Mary Kay!

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.