Novinky,  Recenzie

Novinky: vylepšená rada NIVEA hydra skin effect a balzám na pery, ktorý je pigmentovaný ako rúž!

V zime dostáva naša pleť aj pery poriadne zabrať a preto je poriadna hydratácia pre mňa základ starostlivosti. Rada by som vám predstavila novinky značky NIVEA, ktoré hydratujú moju pleť už nejaký ten týždeň: vylepšenú radu Hydra Skin Effect a nové balzámky na pery, ktoré pozor! sú super pigmentované! Ako rúž. No a keďže máme čoskoro Vianoce, tak toto sú super tipy na darček pre žienku, dcéru, kamarátku…

NIVEA Hydra Skin Effect

Radu NIVEA Hydra Skin Effect, som už raz používala a tak môžem s čistým svedomím povedať, že hydratuje krásne. Nečudo – veď produkty obsahujú čistú kyselinu hyalurónovú. Čo sa mne veľmi páči sú krémy. Denný aj nočný majú ľahké zloženie, no hydratujú ako poriadne hutný krém. Pleť osviežia, ani počas zimy necítim žiadne pnutie pleti a vďaka ľahkému zloženiu sa rýchlo vstrebávajú. Rýchlosť! To je to, čo na materskej oceňujem. Nikdy som nebola zástancom micelárnych vôd, no opäť – je to rýchle čistenie a povedzme si úprimne, sú dni kedy iné nestíham. Micelárka z rady Hydra Skin Effect je veľmi príjemná, hydratačná a mojej pleti vyhovuje. Odlíči a vyčistí v jednom kroku. Viac nechcem. Látková maska je rovnako ako zvyšok rady veľmi príjemná, osviežujúca a hydratujúca.

 

...

 

Nové farebné Labello

Farebné Labello je teraz dostupné v dvoch odtieňoch – nude a pink. Veľmi pekné, na balzám aj sýte farby. Rúž a balzám v jednom kroku si užívam najmä počas dní, kedy sa nestíham upraviť a takto dodám perám spolu s hydratáciou trochu farby. Je to stále hlavne balzám na pery, takže rátajte s tým, že výdrž nie je nič extra, no hydratácia je skvelá a farby sú krásne sýte! Mimochodm – používam aj ako farbu na líčka.

Týmto by som chcela značku NIVERA poprosiť o pekný červený, tmavo červený odtieň! Veľmi mi chýba a už teraz viem, že by to bol môj svätý grál.

 

...

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.