Novinky

PR: Mary Kay Srdiečkový rúž. Skvelý rúž, ktorého nákupom prispejete na charitu.

Spoločnosť Mary Kay každý rok v máji, pri príležitosti narodenín zakladateľky Mary Kay Ash, uvádza na trh špeciálnu edíciu CSR produktov. Z každého predaného produktu prispieva čiastkou 0,70 EUR na účet NF Be Charity. Tento rok je to Srdiečkový rúž s aplikátorom v tvare srdca.

Rúž má ľahké, hydratačné zloženie obohatené vitamínom E a je dostupná v troch rôznych odtieňoch. Ja som vyskúšala červený (Bols Red) a milo ma prekvapil. Nosí sa príjemne, je matný a má skvelú výdrž! Oceňujem klikací systém vysúvania. No a čo si budeme hovoriť, srdiečkový dizajn je naozaj krásny. To, že sa nákupom tohto rúžu prispieva na charitu Nadačný fond Báry Nesvadbovej Be Charity, je len príjemný bonus.  Objavte Srdiečkový rúž Mary Kay. 

Prečo Mary Kay pomáha?

Mary Kay Ash založila svoju spoločnosť na myšlienke pomáhať druhým. Vďaka možnosti budovať si svoje vlastné podnikanie, dala ženám obrovskú príležitosť získať nezávislosť, rast, vzdelávať sa a posilniť svoje postavenie v spoločnosti. Mary Kay Ash však nepomáhala len v oblasti ženskej emancipácie, ale i podporou mnohých charitatívnych organizácií. Jej záväzok pomáhať druhým pretrváva aj v súčasnosti.  V Českej a Slovenskej republike sa v súlade s celosvetovými iniciatívami Pink Changing Lives a Pink Doing Green zameriava na dve hlavné oblasti – na podporu žien a detí v núdzi a na ochranu životného prostredia a udržateľnosť.

„Jedným z najväčších darov, aký môžete dať, je dávať viac ako brať. Pokiaľ prijmete tento princíp za svoj, zistíte, že
budete oveľa šťastnejší. Niekto povedal, že tajomstvom úspechu je rozdávať lásku druhým. Je to zvláštne, čím viac
dávate, tým viac tiež dostávate. Všetko, čo vnášate do života druhých, sa zaručene vráti späť do vášho vlastného života.“

Mary Kay Ash

Ako Mary Kay pomáha?

Hlavným charitatívnym partnerom pre obe krajiny je od tohto roku Nadačný fond Báry Nesvadbovej Be Charity. Spoločné aktivity začali už v roku 2020 podporou realizácie detských kútikov vo vybraných nemocniciach. Prvý kútik bol dokončený tento rok na Klinike plastickej chirurgie vo Fakultnej nemocnici Královské Vinohrady. V priebehu roku plánujeme realizovať ďalší kútik na Slovensku. Spolupráca s Be Charity sa postupne rozšírila i do ďalších oblastí. Okrem detských kútikov sa podieľame na finančnej podpore dlhodobo chorých a inak znevýhodnených osôb. Spoločnosť Mary Kay niekoľkokrát prispela na financovanie rehabilitácií deväťročnej Nikolke na špecializovanej klinike v Prahe, ktorú by si jej maminka nemohla sama dovoliť.

Ďalším veľkým charitatívnym projektom z oblasti Pink Changing Lives je podpora vybraných azylových domov. Podporuje ich produktami, ktoré posielame maminkám a zamestnancom i finančným darom. V spolupráci
s nezávislými kozmetickými poradkyňami tiež organizuje pre maminky z azylových domoch každý rok na Deň matiek špeciálny „deň krásy s Mary Kay.“

V oblasti ochrany životného prostredia a udržateľnosti Mary Kay organizuje sadenie stromov, ktorého sa zúčastňujú zamestnanci spoločnosti a nezávislé kozmetické poradkyne. V súvislosti s udržateľnosťou pracuje na projekte recyklácie plastových obalov z niektorých produktov dekoratívnej kozmetiky. Na globálnej úrovni sa spoločnosť Mary Kay zaviazala k zníženiu uhlíkovej stopy, využívaniu recyklovaných materiálov a zníženie intenzity používania plastov.

 

 

Zdroj: PR správa MaryKay.sk

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.