Recenzie

Recenzia: Vyskúšala som Supergoop! Glowscreen SPF 30

Asi každý, kto sa pohybuje vo svete kozmetiky si u amerických blogeriek všimol Supergoop! Glowscreen SPF 30. Zaujímavý to produkt, dovolím si tvrdiť, nič podobné na našom trhu s SPF nenájdeme (okrem teda ponuky e-shopov s kórejskou kozmetikou). Neviem ako vy, ale ja SPF používam každý deň a to celý rok. Je podľa mňa dôležité chrániť pleť pred slniečkom – pomáha to predchádzať vráskam (alebo aspoň spomaliť ich tvorbu). Supergoop! Glowscreen je SPF 30 a zároveň báza pod make up, ktorá opticky rozjasní a skrášli pleť. Rozhodla som sa, že si urobím radosť a vyskúšam túto novinku.

A že som si teda urobila radosť, to vám môžem hneď v úvode prezradiť. Supergoop! Glowscreen SPF 30 sa mi páči od druhého použitia.

Prečo sa mi najprv produkt nepáčil?

Keď som produkt použila prvý krát, na pleti sa mi úplne rozbil a následne sa drolil. Úf. Problém bol v mojom dennom kréme s ktorým si Supergoop! SPF nesadol. Potom som ho začala používať bez denného krému, nakoľko krásne hydratuje pleť a som viac ako nadšená!

Takto vyzerá produkt hneď po nanesení:

Niečo málo o Supergoop! Glowscreen SPF 30

Tento SPF primer je vhodný pre všetky typy pleti, hydratuje prostredníctvom jedinečnej zmesi kyseliny hyalurónovej s B5. Zanecháva pokožku pružnú, jemnú a žiarivú (bez trblietok!). Zloženie obsahuje skvelý niacínamid na upokojenie pleti, zjemnenie a stiahnutie pórov, zatiaľ čo levanduľa ponúka silnú antioxidačnú ochranu a kakaové peptidy chránia pokožku pred škodlivými účinkami voľných radikálov. Toto čisté zloženie, ktoré zdokonaluje pokožku, je Reef-safe a cruelty-free. Dokonale pripraví pokožku pre aplikáciu make upu a zároveň je možné primer naniesť na make up ako rozjasňovač.

Prečo sa mi Supergoop! Glowscreen SPF 30 páči? (recenzia)

Po nanesení produktu je pleť fresh, no pre niekoho môže pôsobiť až matne. Páči sa mi, že je produkt jemne zafarbený, no krytie je minimálne. Hoci to nie je make up ani bb krém, rada ho používam samostatne len s korektorom a trochou púdru – ideálne teraz na leto. Vyskúšala som ho aj pod make up a produkt pracoval skvele ako primer. Make up na neho dobre sadol, lesk bol tlmený, no krásne odrážal svetlo. Zloženie je ľahké a výdrž prekvapivo tiež veľmi dobrá – na pleti vyzerá pekne dlhú dobu. Páči sa mi, že trochu vyplní a stiahne póry.

Teraz, keď na make up takmer nemám čas oceňujem, že Supergoop! Glowscreen SPF 30 nahradil môj denný krém. Ráno po skincare dodá pleti hydratáciu, SPF ochranu a zároveň moja pleť vyzerá o level lepšie ako keby použijem len denný krém.

Produkt po 5 hodinách (bez púdru):

Supergoop! pod make upom Dior:

 

Nevýhody: Supergoop! Glowscreen SPF 30

Nevýhod veľa nevidím. No niekomu sa môže stať to čo mne – že si produkt nesadne s denný krémom a bude potrebné buď zmeniť krém, alebo používať iba Supergoop! ako to robím ja. Ocenila by som, keby bol produkt aj vo verzii s vyšším ochranným faktorom.

Nakoniec ešte dodám, že cena je podľa mňa dosť vysoká na 15ml cca 20€ (bez poštovného). Za túto cenu si viete objednať niečo podobné z e-shopov na Slovensku, ktoré predávajú ázijskú kozmetiku.  Nevýhodou je aj to, že produkt treba objednávať zo zahraničia.

Za mňa fajn produkt, ktorý čoskoro spotrebujem do dna. Či si ho kúpim znovu? Teraz asi nie. Ale iba preto, že si ho nechcem objednávať zo zahraničia a plánujem vyskúšať niečo nové. V budúcnosti sa k produktu rada vrátim.

 

...

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.