Novinky

Ovocné potešenie a TimeWise® Targeted-Action® Tonizujúce telové mlieko

Nový rok pre môj blog nemohol začať lepšie ako zásielkou od Mary Kay. Našla som v nej kvalitnú telovú kozmetiku a samozrejme všetko sú to novinky. Dnes vám ich predstavím.

Voňavé novinky pre telo

V ponuke Mary Kay pribudli voňavé krémy na ruky, sety na starostlivosť o pleť aj sprchový gél. Ja mám možnosť vyskúšať a ovoňať Mandarin Blooms sprchový gél aj set na starostlivosť o telo, ktorý obsahuje telové mlieko a sprej. Zhodnotila by som to asi takto: Mňam! Mandarínka je sama o sebe veľmi svieža, letná vôňa, a vďaka tomu, že ju zjemňujú a krotia kvetinové tóny. Nemusíte sa teda báť, že sa jedná o výhradne citrusovú vôňu.  Mne osobne sa veľmi páči.

Nové a vylepšené TimeWise® Targeted-Action® Tonizujúce telové mlieko

Nakoľko aktuálne používam všetky produkty z rady TimeWise pleťovej kozmetiky a veľmi mi sedia, teším sa, že môžem vyskúšať aj TimeWise® Targeted-Action® Tonizujúce telové mlieko. Verím, že bude rovnako dobré a účinné ako pleťová kozmetika. O produktoch si môžete prečítať v tomto článku.   Telové mlieko obsahuje patentovaný komplex 3D, osvedčený komplex zložiek, ktoré obsahuje línia produktov starostlivosti o pleť TimeWise® zameraná na spomalenie vzniku prejavov starnutia na tvári. Environmentálne faktory, ktoré sú spojené so starnutím, môžu ovplyvniť celé telo. Preto je kľúčové zaradiť do každodenného rituálu časovo efektívny a multifunkčný produkt na telo, ktorý pomáha udržiavať pokožku v optimálnom stave dlhodobo.  Obsahuje zapuzdrený resveratrol, vitamín B3 a peptid proti starnutiu. Každá aplikácia tohto revolučného mlieka prináša viditeľné spevnenie
pokožky tela, 24-hodinovú hydratáciu a efektívnu antioxidačnú ochranu. Rastlinné výťažky z tekvicových semien, bobúľ acai a arganový olej zaisťujú optimálne vyživenie pre vašu pokožku.

Nové Tonizujúce telové mlieko nie je len krém, je to revolučný spôsob, ako obnoviť a ochrániť vašu pokožku. Už po dvoch týždňoch pravidelného používania môžete pozorovať zníženie príznakov predčasného starnutia. To hovorí 8-týždňová nezávislá spotrebiteľská štúdia. Moja skúsenosť s radou TimeWise je taká, že prvé výsledky vidieť už po prvých použitiach a po dvoch týždňoch si hovoríte, že je absolútny zázrak. Odporúčam. Na telové mlieko sa veľmi teším, nahradím ním to, čo mi práve dochádza.

Mlieko má ľahkú konzistenciu, rýchlo sa vstrebáva a citrusovo (ale iba jemne) vonia.

Všetky novinky Mary Kay si môžete pozrieť na ich webe na tomto odkaze.

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.