Osobné zápisky

Dôležitá pripomienka maminky

Náročné, ťažké nerovná sa zlé. Nevylučuje sa to s láskou a vďačnosťou za naše deti. Aj keď na konci dňa niekedy padáme od únavy, naše srdce je plné.

Každé obdobie materstva prináša náročné aj krásne momenty. Občas jedno prevyšuje druhé a naopak. Obe sú dôležité, lebo budujú vzťah s dieťatkom, posilňujú nás aj učia.

Hoci na Instagrame nájdete milión profilov neustále tiptop šťastných 24/7 supermám, v realite také nie sú. Aj mamky sú ľudia. Máme rôzne emócie aj potreby. Priznajme si to, čo cítime a skúsme si dopriať, čo potrebujeme. Ak je to na chvíľu zvoľniť alebo byť sama, nech. Vysvetlime a ukážme to našim deťom. Naučí ich to viac ako predstieraná dokonalosť. Deti aj tak neoklameme. Cítia a vedia skôr, ako im niečo povieme. ❤️

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.