Osobné zápisky

Som žena

Som žena. Milujem to. Po tehotenstve, pôrode a prvých mesiacoch materstva moje telo obdivujem ako nikdy predtým! A začala som ho tak naozaj ľúbiť. Až tak, že si po rokoch konečne hľadám cestu k môjmu cyklu. Tak naozaj. Spoznávam, ako sa počas mesiaca mením a už s tým nebojujem, som k sebe viac láskavá, menej náročná a napĺňam moje potreby.
Moja menštruácia bola pre mňa dlhé roky utrpením a veru, jej návrat po pôrode ma nepoetešil. Bolestivá, silná. Čakala som, že bude iná.
Rozhodla som sa, že bude lepšia. Menštruácia sa nezmenila, ale môj pohľad na ňu áno. Prijímam ju. Spomalím. Oddychujem. Robím si “moje dni” naozaj mojimi dňami.
Učím sa o cykličnosti ženy a ktovie, možno to raz naučím moju dcéru.
K lepšiemu pocitu mi určite pomohlo aj pohodlie @perties.sk nohavičiek, ktoré tú moju silnú menštruáciu zvládnu. A ich novinka Ruby nohavičky 😍 Cítim sa v nich žensky. Tento pocit mi vložka naozaj nikdy nedala 🤭
A tá bolesť? Už to neriešim tabletkami. Cvičím. Fyzio. Jógu. Uvoľňujem panvové dno. Masírujem si brucho. Viažem si panvu do šatky, do tepla. Náparka. Bylinné čaje… Cítim zlepšenie. Myslím, že už len tá zmena môjho pohľadu pomohla.
Urob si aj ty svoje dni príjemnejšie s Perties. Pri nákupe môžeš použiť referenčný kód hanask10. Dostaneš zľavu.

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.