Novinky

Limitovaná edícia k 60.výročiu Mary Kay

Festival farieb – taká je hravá limitovaná edícia k 60. výročiu Mary Kay. Kvalitné produkty, žiarivé farby. Vytvorila som s nimi líčenie na festival.

Laky na nechty

  • Legacy Lilac
  • Visionary Pink

Laky na nechty majú sýte farby už v prvej vrstve. Farby spolu ladia a tak je len na vás, či ich použijete samostatne alebo spolu a vytvoríte si tak originálnu manikúru.

Zamatový rúž v ceruzke

  • Visionary Pink
  • PINK ROSE

Chválim prijemný matný finiš a opäť, ako som už pri MK zvyknutá, naozaj dobrú výdrž. Veľmi si užívam tvar rúžu, vďaka ktorému nepotrebujem ceruzku na nanášanie a krásne si vykreslím pery. V ponuke je nude verzia Pink rose a letný, výrazný odtieň Visionary Pink, ktorý ladí s lakom na nechty.

Paletka očných tieňov – PINK DIAMONDS

Príjemne pigmentovaná paletka obsahuje ružové odtiene. Osobne ma zaujal odtieň PINK DIAMONDS, ktorý v palet

 

ke vyzerá nenápadne, ale po nanesení na pokožku vás okamžite zaujmú ružovo – fialové trblietky. Nádherný, unikátny odtieň. Okamžite som vedela, že s ním musím urobiť líčenie. Mimochodom, hodí sa aj na aktuálny Barbie trend, však?

 

Líčenie na festival

Na toto líčenie som použila paletku Pink Diamonds, Rúž Visionary Pink (aj na oči) a linku Mary Kay – dôkaz, že toho na efektné líčenie nepotrebujete veľa, stačí jeden naozaj trblietavý tieň.

Limitka sa mi veľmi páči, odporúčam pozrieť sa na novinky na stránke Mary Kay.

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.