Novinky,  Recenzie

NOVINKA: MARY KAY TIMEWISE® 2023 ZÁZRAČNÁ KOLEKCIA

Milujem kvalitnú kozmetiku, ktorá má naozaj na pleti efekt a presne o takej dnes píšem. Chcem vám predstaviť naozaj zázračnú novinku z dielne Mary Kay, vylepšenú radu TIMEWISE®. Postupne produkty nahrádzajú moju aktuálnu skin care a ich nový nočný recovery gél, ktorý som vyskúšala ako prvý ma absolútne dostal efektom na pleti! Veď čítajte ďalej.

Tlačová správa: MILUJTE SVOJU PLEŤ V KAŽDOM VEKU

Mary Kay predstavuje svoj inovovaný rad produktov starostlivosti o pleť TimeWise® Zázračná kolekcia. Táto kolekcia prináša najaktuálnejšie vedecky overené účinky pre zachovanie mladistvého vzhľadu pleti. Patentovaný 3D komplex spomaľuje proces viditeľného starnutia pleti a chráni pred pôsobením negatívnych vplyvov prostredia.

Značka Mary Kay pri vývoji produktov kladie dôraz na najnovšie dermatologické výskumy a vedecké pokroky. Tím pod vedením doktorky Lucy Gildea, riaditeľky pre výskum a produkty Mary Kay, uplatňuje nielen nové zistenia, ale zároveň k týmto inováciám prispieva svojim vlastným výskumom. Rozsiahle znalosti o príčinách predčasného starnutia pleti nám umožňujú prinášať produkty s kombináciou zložiek, ktoré pomáhajú pleti vyzerať čo najlepšie z roka na rok.

Novinky už nájdeš tu na webe Mary Kay a môžeš si ich objednať.

KOMPLETNÁ STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ TimeWise®

Produkty z kolekcie obsahujú nami patentovaný 3D komplex. Kombináciu účinných zložiek ako zapúzdrený resveratrol, vitamín B3 a peptid, ktoré účinne spomaľujú proces starnutia pleti.

  • ANTIOXIDANTY –Nenahraditeľné pre širokospektrálnu ochranu pred škodlivými voľnými radikálmi, modrým žiarením a nečistotami v ovzduší.
  • TVORBU KOLAGÉNU – Kľúčová látka v zachovaní pružnej a mlado vyzerajúcej pleti, ktorej produkcia sa v pleti spomaľuje už po 20 roku života.
  • ROZJASNENIE TÓNU PLETI – S pribúdajúcim vekom pleť stráca jas a ochabuje. To môže spôsobovať unavený a nezdravý vzhľad pleti.

KOLEKCIA OBSAHUJE ZÁKLADNÉ PRODUKTY PRE ZABEZPEČENIE KOMPLETNEJ STAROSTLIVOSTI O PLEŤ RÁNO A VEČER:

TimeWise® Čistiaci krém/gél 4v1

pripravuje pokožku na prínosy ďalšej starostlivosti a zanecháva pleť žiarivú. Obsahuje jemné čiastočky pre peeling – nič drastické, no efektívne.

TimeWise® Antioxidačný hydratačný krém/gél

zvyšuje hydratáciu pleti po dobu 12 hodín, regeneruje, spevňuje štruktúru pleti a pomáha redukovať vzhľad jemných vrások. Ľahká konzistencia sa rýchlo vstrebáva.

TimeWise® Ochranná denná emulzia s SPF 30

spomaľuje viditeľné známky starnutia pleti vďaka širokospektrálnej ochrane pred UVA/UVB žiarením a posilňuje hydratačnú bariéru pleti. Rýchlo sa vstrebe, zanechá jemný lesk, nesmrdí ako UV krémy a funguje pod make up.

TimeWise® Nočný obnovujúci gél

pôsobí v čase, keď je pleť najviac schopná doplniť a obnoviť zásoby vyživujúcich látok. Obsahuje výťažok z harmančeka, ktorý pomáha upokojovať pleť počas spánku. Špeciálne vyvinuté mikroperličky NutriBeads® Duo obsahujú resveratrol a zmes vitamínových derivátov. Recenzia nižšie v článku.

TimeWise®Očný krém s 3D komplexom

pomáha zlepšiť mnohé známky viditeľného starnutia a únavy v oblasti očí, vrátane jemných vrások, tmavých kruhov a pevnosti štruktúry pleti. Poskytuje hydratáciu počas 12 hodín.

Po štyroch týždňoch pravidelného používania TimeWise® Zázračnej kolekcie je potvrdené výrazné zlepšenie mnohých známok pevnejšej a mladšie vyzerajúcej pokožky. Medzi tieto účinky patrí redukcia viditeľných jemných liniek a vrások, zvýšená pevnosť, rozjasnenie pleti, zvýšená hydratácia, zlepšená štruktúra pleti a celkový lepší vzhľad.

 

Moja skúsenosť s TimeWise® nightitme recovery (nočný obovujúci gél)

Gél ma na prvý pohľad zaujal svojim vzhľadom. Priezračný gél a v ňom ružové guličky plné vitamínov. Veľmi sa mi páči, že produkt nemá výraznú vôňu – to u pleťovej starostlivosti veľmi oceňujem. Keď mi prišiel balík, aktuálne mi dochádzalo moje nočné sérum, takže som hneď začala používať tento gél. Dávam si ho pod môj nočný krém, ktorý po spotrebovaní tiež nahradím krémom Timewise®. Pri pleťových géloch sa bojím toho, aby neboli na pleti lepkavé. Tento gél to nerobí! Rýchlo sa vstrebe, vklepem ho do pleti a potom vôbec nelepí. Pomerne rýchlo môžem aplikovať nočný krém a dobre si s ním rozumie – žiadne žmolky.

Gél používam 2 týždne, ale efekt som videla po prvej noci! Možno poznáte známe sérum od Khiels, alebo Esteé Lauder a toto je niečo podobné, len to nemá mastnú konzistenciu oleja – oceňujem. Jednoducho zázrak po prvej noci. Niečo, čo si určite chcete dať na pleť pred špeciálnym dňom ale aj len tak, keď vaša pleť potrebuje dať dokopy. Pleť je upokojená, akékoľvek začervenanie som mala stiahnuté, menej viditeľné póry, ak mám zapálenú vyrážku, tak ráno bola oveľa menšia.  Po dvoch týždňoch naozaj vidím, že tón pleti viac zjednotený, pleť rozjasnená. No nádhera! Na svete je minimum produktov, ktoré niečo takéto dokážu.

Vyskúšala som z celej rady len 1 produkt a som nadšená. Veľmi sa teším, na premenu mojej pleti, keď postupne zaradím ostatné produkty.

Skvelý produkt, Mary Kay. Veľmi chválim a odporúčam!

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.