Novinky

PR: Nová udržateľná detská kozmetika NIVEA

Keď som otvárala tento PR balíček bola som dojatá nostalgiou. Podobnú zásielku mi NIVEA poslali, keď som sa pripravovala na bábätko a teraz, takmer po dvoch rokoch prišiel balíček s detskou kozmetikou, no s vylepšeným, udržateľným zložením. Páči sa mi, že NIVEA sa vybrala ekologickou cestou a ani nové detské produkty nie sú výnimka. Majú zloženie 95-98% prírodného pôvodu, sú odbúrateľné v prírode a neškodia vodám keď sprchujete/kúpete svoje detičky. Jemná vôňa vyhovuje, produkty nedráždia Teovu pokožku a priznám sa, že sprchovací a gél a telové mlieko sme už takmer minuli.

NIVEA BABY Bed time sprchovací gél a telové mliečko obsahujú aj zázračnú Sleepessence, ktorá by mala zlepšiť kvalitu spánku. Ale na nášho Tea veľmi nefunguje, asi preto, že sa kúpe hlavne cez deň. Sprchovací gél je vhodný aj na vlásky a nedráždi oči. Je obohatený prírodným mandľovým olejom a vitamínmi B5, C a E. Rovnaké zložky obsahuje aj detské telové mlieko, ktoré výborne hydratuje pokožku a Teo si ho už vie natrieť sám. Neprestane ma udivovať aký je už veľký a samostatný!

Oceňujem aj univerzálny krém na telo a tvár. Je to taká klasika od NIVEA a priznám sa, že ja sama ho občas používam aj na tvár. Krásne vonia a hydratuje. Jedno balenie som už minula a mám ho veľmi rada aj cestovanie, alebo na detské plávanie. Vtedy mám suchú pokožku a tak viem, že mám zo sebou 1 praktický produkt s ktorým nakrémujem Tejka aj seba.

Krém na zadoček som neskúšala ale určite bude super tak, ako všetko ostatné od NIVEA, pôvodná verzia vyhovovala, no aktuálne už zadoček nekrémujem. Aj krém obsahuje mandľový olej a vitamíny. Okrem toho jeho zloženie je až z 99,8 % biologicky rozložiteľné a bez mikroplastov a parabénov. Už sme takmer minuli nové detské obrúsky Soft & Cream a tie sú skvelé. Teovi nespôsobujú žiadne začervenanie, čo sa mu často stáva pri vlhčených utierkach. Takže sú naozaj soft.  Ja zase oceňujem, že pri vyťahovaní obrúskou z balenia sa mi vytiahne vždy len 1 utierka. Obsahujú prírodné zložky, majú vegánske zloženie a k pokožke sú naozaj šetrné.

Napíšte mi, či máte radi detskú kozmetiku NIVEA. Za mňa je to klasika, ktorá nikdy nesklame a nová rada je naozaj podarená. U nás doma je NIVEA stálica v starostlivosti o telo aj pleť.

 

...

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.