Recenzie

Tehotenské pigmentové škvrny: pomohol mi Eucerin Anti-pigment?

Tehotenské pigmentové škvrny.  Sú normálne, vznikajú z hormonálnych zmien. Ale nevyhli sa mi, nemiznú a nepáčia sa mi. Preto som sa rozhodla otestovať radu Eucerin Anti -pigment.

Eucerin Anti -pigment na tehotenské pigmentové škvrny

Obsahuje špeciálnu zložku thiamidol a moju obľúbenú kys. hylaurónovú. Sľubuje zmeny už po dvoch týždňoch. Budem používať denný krém, nočný krém a sérum.

Eucerin Anti -pigment po dvoch týždňoch používania

Sľúbila som vám recenziu na Eucerin Anti -pigment po dvoch týždňoch. Prečo tak skoro? Lebo takto to Eucerin sľubuje, že bude vidieť nejaké výsledky. Ako to je u mňa?

Myslím, že na prvý pohľad je vidieť, že zlepšenie nenastalo (len sa mi podarilo urobiť ostrejšiu fotku)…  podľa mňa sú pigmentové škvrny pod nosom úplne rovnaké ako pred dvoma týždňami. Čo myslíte?

Eucerin Anti-Pigment moja recenzia

✅ Sérum má príjemnú, hustejšiu konzistenciu.
✅ Nočný krém pekne hydratuje
❌ Produkty majú čudný, akoby alkoholový zápach
❌ Denný krém s SPF veľmi žmolkuje, je náročné navrstviť ho na sérum alebo dať na neho make up
❌ Počas používania tejto rady sa mi zhoršila pleť, objavili sa vyrážky aj väčšie póry

Mňa si tieto produkty nezískali. Spomínam si na moje poprvé s retinolom, ešte pred tehotenstvom a to som efekt videla naozaj po dvoch týždňoch.
Denný krém s SPF viac používať nebudem, sérum a nočný krém spotrebujem.

Ako plánujem bojovať proti tehotenským pigmentovým škvrnám?

Zlepšiť stav pigmentových škvŕn za dva týždne je náročné, no nie nemožné. Podľa mňa je potrebné zapojiť aj píling, najlepšie s kyselinami aha a bha 2x do týždňa. Osobne by som k tomu pridala každý deň sérum s vitamínom C, nebránila by som sa retinolu a tiež, že je dôležité nosiť SPF aj keď už nie je leto. Na večer, každý deň budem naďalej používať Eucerin Anti -pigment. Presne takto plánujem so škvrnami bojovať ja.

...

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.