Novinky

Nivea Magic Bar – mydlo na tvár

Sľúbila som vám, že vám dám vedieť, či sa mi nové mydlá na tvár (Magic Bar) od NIVEA páčia. Tak teda: páčia a veľmi! V dnešnom článku vám prinášam recenziu na Nivea Magic Bar novinku. Šikovné mydlá na čistenie pleti. Každá pleť si vyberie to svoje.

Nivea Magic Bar recenzia

Každý deň používam ružovú verziu s vitamínom E. Stačí trochu vody a mydlo vyrobí jemnú, krémovú penu. Pleť vyčistí a jemná vôňa mi pleť nedráždi. Chválim ekologické papierové balenie a ak by som tento rok išla aj na inú (ako materskú) dovolenku, mydielko by som si určite zabalila. Vďaka tuhej vezii v taške nevytečie, nebude vám obmedzovať ml v príručnej batožine  a v prípade núdze náhradí aj sprcháč  perfektný produkt na cesty aj na doma.


V ponuke sú 4 verzie:

  • Ružová s vitamínom E pre normálnu pleť (pre rozjasnenie)
  • Zelená pre aknóznu a mastnú pleť, s jemným peelingovým efektom
  • Fialová bez vône pre citlivú pleť
  • Čierna obsahuje aj zrniečka pre dobrý peeling, hĺbkovo čistiace myslo

Za mňa je to ekologický a zároveň naozaj funkčný, príjemný produkt na čistenie pleti. Je to môj objav a určite si produkt kúpim znova.

Kúpite v drogérii DM aj online. 

Skúšali ste nové Nivea Magic Bar?

 

...

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.