Recenzie

Recenzia: NIVEA Cellular Cushion tónovaný krém (make-up v hubke)

Momentálne žijem môj mama life a s tým sa spája aj to, že na make up mám minimum času denne. Preto som začala objavovať multifunkčné produkty, ktoré sa dajú rýchlo použiť a urobia veľkú službu. Presne taký je make up NIVEA Cellular Cushion.

NIVEA Cellular Cushion recenzia

  • zloženie s kyselinou hyalurónovou
  • OF 15
  • ľahké krytie
  • hydratácia pleti
  • rozjasnenie pleti
  • optické vyhladenie drobných vrások
  • praktické balenie a rýchle nanášanie
  • jemná NIVEA vôňa

 

NIVEA Hyaluron Cellular Cushion 3 v 1

Moja skúsenosť s NIVEA Cellular Cushion

V minulosti som testovala staršiu verziu a viem, že sa mi celkom páčila. Z nového make upu NIVEA Cellular Cushion som sa veľmi tešila a hneď som ho začala používať. Tehotenstvo malo blahodarný vplyv na moju pleť a vyliečilo mi akné (klopem na drevo a dúfam, že sa nevráti). Preto momentálne nevyhľadávam veľmi krycie produkty. Kvôli pigmentovým škvrnám však stále hľadám aspoň nejaké krytie, zjednotenie pleti a rozjasnenie. Toto všetko za mňa make up spĺňa. Po nanesení sa moja pleť “preberie” – vyzerá zdravšie a oddýchnuto. Všimla som si a optické vyhladenie vrások. 

Tónovací krém NIVEA Cellular Cushion pleť pekne zjednotí, nemá extrémne krytie ale to ani nesľubuje. Krytie sa dá ľahko navrstviť, ale photoshopový efekt nečakajte. Výdrž je u mňa cca 5 hodín v dobrom stave, potom sa začne do pleti vpíjať. Stráca sa veľmi prirodzene – žiadne fľaky. Nakoľko som stále doma, vôbec mi to nevadí a v prípade potreby si ho nanesiem znova. Práve praktické nanášanie s pribalenou hubkou sa mne osobne veľmi páči. Je to rýchlovka. Rada si ho nanášam aj pod oči, nezakryje kruhy ale okolie pekne prejasní a občas na korektor jednoducho nie je čas… Ak si tento make up kúpite, nezabúdajte pribalenú hubku pravidelne prať.

Chválim SPF 15, čo je určite fajn celoročne a obsah kys. hylaurónovej, ktorá pleť pekne hydratuje. Tento make up naozaj nevysušuje pleť, práve naopak. Finiš je lesklý a z tohoto dôvodu by som ho vôbec neodporúčala na mastnú pleť– Skôr suchú až normálnu. Ja mám odtieň 01 a teraz, na začiatku jesene je pre mňa akurát. Obávam sa však, že v zime bude trochu tmaví. Podtón je neutrálny a hoci na ruke vyzerá veľmi ružovo, na pleti sa prispôsobí.

Používam každý deň, keď sa líčim.

Za mňa je toto výborný tonovaný krém na každodenné nosenie. Skúšali ste?

...

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.