Novinky

Novinky a limitka Mary Kay apríl – jún 2023

Dnes by som vám rada predstavila novinky z jarného katalógu Mary Kay. A ak vravím rada, tak to myslím úprimne. Podľa mňa sú to jedny z najlepších produktov tejto značky, aké som kedy vyskúšala! Času na napísanie tohto článku mám málo, tak poďme rýchlo na to!

Všetky produkty nájdete na webe marykay.sk

Začnem za mňa absolútnou peckou – nové obnovujúce supersérum.

Mary Kay Clinical Solutions® Obnovujúce supersérum

Mary Kay Clinical Solutions® Obnovujúce supersérum som mala tú česť pre vás vyskúšať a napísať do katalógu Mary Kay krátku recenziu. Supersérum zaisťuje exfoliáciu a pomáha urýchliť proces obnovy pokožky.

Produkt ma naozaj nadchol. Výsledky som videla už po týždni, no teraz, po pravidelnom dlhodobom používaní, mám pleť oveľa viac zjednotenú, hladšiu a aj čiernych bodiek mám menej. Ja osobne som po použití nemala podráždenú pleť, čo napríklad po peelingoch mávam, takže o to viac sa mi tento produkt páči.

Pozor: toto sérum používajte maximálne 3x týždenne a na deň si dávajte SPF. Odporúčame nekombinovať aplikáciu Rozjasňujúceho superséra a Superséra proti vráskam.

Limitovaná edícia: Duo krémový bronzer

Ideálny produkt na leto – vykúzlite s ním kontúry, bronzing tváre aj líčenie očí. Ľahko sa na pleti rozpracuje aj prstami do stratena a čo mňa osobne prekvapilo, je dobrá výdrž. Na letnej dovolenke vám ušetrí miesto v taštičke. Berte, kým je!

Líčenie s bronzérom:

Limitovaná edícia: Krémové multilíčidlo na pery a tvár

Tak toto je podľa mňa ďalšia super vec na líčka aj na pery (ja osobne som tento produkt použila aj na kontúru oka). Rýchle a veľmi efektívne líčenie. Všetko je pekne zladené a prepojené. Výdrž je opäť super, na perách po čase trochu vysušuje.

Líčenie s multilíčidlom v odtieni Mauve Sunset:

Mám ho na perách, líčkach aj očiach v záhybe.

Limitovaná edícia: Matný tekutý rúž

Ak hľadáte matný rúž, ktorý je na perách príjemný a nevysúša (a nevytvorí nepeknú krustu), je to tento! Ja som sa potešila krásnym, červeným odtieňom. Tento rúž nie je dlhotrvajúci, má takú klasickú výdrž: v pohode zvládne nejaké to pitie a po jedle ho je potrebné doplniť. Aj tak je skvelý práve pre komfortný pocit na perách a naozaj matný vzhľad.

Líčenie s rúžom v odtieni Classic Red:

 

Na záver vám chcem dať do pozornosti ešte tento chutný srdiečkový štetec, ktorý pomáha. Príspevok v hodnote 1 EUR z nákupu tohto štetca poputuje nadačnému fondu Be Charity a prinesie radosť ďalším ľuďom.

 

Krásne produkty! Ďakujem za balíček, Mary Kay.

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.