Tipy

Poznáte zubné pasty Ecodenta?

Poznáte zubné pasty Ecodenta? Ja túto značku používam ich roky, namotala ma ich slávna čierna zubná pasta, ktorá krásne biely zuby. Aj teraz v tehotenstve som medzi pastami Ecodenta našla pomocníka na bielenie citlivých zubov. Ecodenta je kvalitná a prírodná kozmetika starostlivosti o zuby, no málo sa o tejto značke hovorí – preto by som vám dnes rada túto značku a ich produkty priblížila.

Moderná veda a príroda

Značka Ecodenta v sebe spája roky výskumu s prírodou. Ich produkty obsahujú minimálne 93% prírodných zložiek a sú testované zubnými lekármi. Neobsahujú parabény, SLS/SLES, Triclosan ani Peroxid.  Šetrné k prírode, k vám a zároveň veľmi účinné – také podľa mňa sú zubné pasty od tejto značky.

Línia Ecodenta Expert

Línia Expert obsahuje zubné pasty a ústne vody, ktoré majú zloženie obohatené o zložky na riešenie konkrétnych problémov, no stále dodržiava minimálne 93% prírodné zloženie. Nájdete tu slávnu čiernu pastu na bielenie zubov a rôzne zaujímavé limitky príchutí. Zaujať môže pasta určená pre kávičkárov, milovníkov čajov , vína a fajčiarov. Aj zubnú pastu na veľmi citlivé zuby, ktorú používam celé tehotenstvo ja.  Určite v tejto rade nájdete zubnú pastu pre seba.

Línia Ecodenta Cosmos Organic

Cosmos Organic je medzinárodný certifikát, ktorý zaručuje BIO kvalitu výrobkov a Ecodenta má zubné pasty s týmto certifikátom, šetrné k prírode. Zaujať na tejto rade vás môžu zaujímavé pridané zložky – papája, kokosový olej, morská soľ, konopný olej a spirulina.  Certifikované zloženie pastám neuberá na účinnosti a ja som spokojná najmä s efektom bielenia.  Pasty sú vegan friendly. V tejto rade nájdete aj bambusové zubné kefky, ktoré nezaťažujú prírodu tak, ako tie plastové.

 

Kde kúpite Ecodenta starostlivosť o zuby?

Zubné pasty Ecodenta nájdete v DM drogérii, alebo napríklad na e-shope vhcosmetics.sk, kde stále platí môj 15% zľavový kód Hanka15.

Vyskúšali ste už zubné pasty Ecodenta?

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.