Novinky

Objavte nové séra proti vráskam od NIVEA

Som veľmi rada, že mám možnosť testovať nové sára proti vráskam od značky NIVEA. Majú rozdielnu konzistenciu a tak si myslím, že každá pleť si vyberie to svoje. Obe sú však rovnako účinné. Dnes vám ich predstavím.

NIVEA Sérum CELLULAR EXPERT LIFT S BAKUCHIOLOM

Začnem tým, ktoré je aktuálne ako stvorené pre mňa. Sérum s Bakuchioilom má tekutú olejovú konzistenciu, pleť pekne vyživí. Prekvapivo rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastnú pleť, ako po použití pleťového oleja. Pripomína mi to suchý olej. Po chvíli môžem krásne vrstviť ďalšie produkty a toto sérum sa mi veľmi páči aj ako podklad pod make up. Veľmi mi vyhovuje v tomto zimnom období, kedy je moja pleť skôr suchšia.

Ak bakuchioil nepoznáte, tak vás bude zaujímať, lebo:

  • výrazne stimuluje bunkovú aktivitu v pleti,
  • chráni pleť proti voľným radikálom,
  • podporuje regeneráciu vrchnej vrstvy pokožky (lepšie než retinol),
  • je prírodný.

NIVEA hyalurónové sérum CELLULAR EXPERT FILLER

Zloženie obohatené o 20 % koncentrát s čistou mikro kyselinou hyalurónovou a HYDRA elixírom. Toto sérum má skôr gélovú konzistenciu. Opäť sa rýchlo vstrebáva a bez problémov sa na neho dajú vrstviť ďalšie produkty.  Intenzívne hydratuje a vyhladzuje pleť.  Vypĺňa pleť a redukuje jemné linky aj vrásky a pomáha predchádzať ich vzniku. Vhodné je pre všetky typy pleti, pretože kyselina hylaurónova výborne pleť hydratuje, no zbytočne nezaťažuje.

 

Ktoré si vyberiete vy?

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.