Recenzie

Mikulášske prekvapenie od Mary Kay – čo som mala v balíčku?

Mary Kay ma vždy dokonalo prekvapí svojou zásielkou a podarilo sa im to aj tento týždeň. Vôbec som balíček nečakala a o to viac som sa z neho tešila. Chcem sa s vami podeliť a ukázať vám, čo mi prišlo. Lebo je to pecka!
   

Hneď na vrchu bol zimný set – čelenka a dokonalé palčiaky. Haló! Toto by mi vôbec nenapadlo, že mi Mary Kay pošle. No uznajte, však je krásny…

Rada Satin Body od Mary Kay

Satin Body je u mňa doma stálicou. Mala som ju už 3x a všetky produkty, ktoré som vyskúšala boli rovnako dobré a veľmi hydaratačné – ideálne na zimu. Rada obsahuje bambucké maslo, produkty majú jemnú, sviežu vôňu a nech si vyberiete ktorýkoľvek na skúšku, ľutovať nebudete. 

Mimochodom, peeling je jemný ale účinný a našľahaný krém, to je radosť nanášať na telo.

Limitovaná edícia – Krém na ruky Mandarin & Rose

Šťavnatá, ovocno-kvetinová vôňa tohto krému vás dostane! Krém hydratuje suché ruky, ale nezanecháva príliš mastný film, vstrebe sa.  Ja chválim aj hravý dizajn obalu so srdiečkami. Krém na ruky sa vždy hodí a preto je to za mňa pekný tip na darček, ktorý vždy poteší. Ponáhľajte sa, je to limitka. 

Stačia vám 3 produkty a urobíte si veľmi efektný make up na vianočnú alebo silvestrovskú párty! 

Maskara Lash Love Fanorama

Maskara Lash Love Fanorama patrí k mojim top. Robí prirodzené ale dlhé riasy, vydrží, nežmolkuje, nerobí pod očami machule. Výborná! Písala som o nej v tomto článku, prečítajte si.  S recenziou stále súhlasím a som rada, že mám doma ďalší kus. 

Matný tekutý rúž – odtieň Classic Red

Tento rúž som vám nedávno ukazovala. Mám ho vo svojej kozmetickej taštičke a rada ho z času na čas vytiahnem. Odtieň robí biele zuby a podľa mňa je to dosť univerzálna červená, ktorá pristane každej žienke. K vianociam červené rúže určite patria. Tento navyše aj vydrží nejaké to jedlo a pitie, na perách je príjemný.  Recenziu na rúž som písala tu., nájdete tu aj fotky odtenu na perách 

Novinka a limitovaná edícia – trblietavé tekuté očné tiene

Trblietavé očné tiene sú novinka z ponuky jeseň/zima a ešte som nemala možnosť ich vyskúšať. Vyzerajú nádherne – množstvo trblietok, ktoré nie sú odtieňom ani príliš zlaté, ani príliš strieborné ani príliš farebné. (Ja viem, hrozný popis odtieňu, ale toto treba vidieť naživo.) Tento očný tieň si stačí naniesť na viečko, k tomu už len maskara – nepotrebujete linku, ďalšie tieňovanie ani umelé riasy – urobí parádu sám o sebe, ale zároveň to nie je žiadna “diskotéka”, nič prehnané. Popísala by som to skôr ako luxusné. Má dobrú výdrž. 

Mimochodom, odtieň Sparkling krásne ladí k červenému rúžu. 

 

Ktoré produkty vás zaujali? nájdete ich na webe marykay.sk

 

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.