Tipy

Dekoratívka Mary Kay, ktorá ma fakt baví

Veľmi sa teším, že sa moje freelacovanie  rozbehlo, že som za posledné mesiace našla množstvo klientov a mám plné ruky práce.  Trochu sa to začalo odrážať na mojom blogu. Nebojte sa, kozmetika ma stále veľmi baví. Mám doma množstvo nových produktov, ktoré skúšam. Len na písanie recenzií mi neostával veľa energie. Rozhodla som sa, že sa polepším. Tak mi držte palce! Veď bez môjho milovaného blogu by som dnes asi nepracovala ako copywriterka! 

Ale poďme na tie novinky z dekoratívky Mary Kay, ktoré ma veľmi bavia.

Fakt. Keď som dnes ráno rozmýšľala, kde pri písaní nových článkov začnem, akurát som sa líčila. A vtedy som si uvedomila, že novinky, ktoré mi Mary Kay poslali v PR balíčku používam každý deň, ale ešte som vám ich na blogu neukazovala. A to by bola naozaj škoda. Tu sú:

 

Rozjasňujúci bronzujúci púder

Tento produkt používam tak často, že už som na panvičke! Rozjasňujúci púder je výborný pomocník na bežný deň, kedy sa mi nechce tráviť veľmi veľa času líčením, no potrebujem dodať pleti trocha života. Púder ma skvelú farbu, ideálnu pre bledulky. Šup, šup štetcom a mám kontúru, bronz aj veľmi pekné rozjasnenie. Za mňa veľmi podarený produkt, Mary Kay!

 

Tekuté očné tiene

Už ste si určite všimli, že na bežný deň som veľkým fanúšikom tekutých / gélových očných tieňov. Tieto od Mary Kay nie sú výnimka a patria k mojim obľúbeným. Je nutné ich na viečku rýchlo rozblednovať, pretože keď sa usadia, už sa celý deň nepohnú.

 

Gélové pololesklé a polomatné rúže

O týchto super rúžoch som vám už hoorila na mojom Instagrame, kde som im venovala celé IG TV video. Z mojej zbierky rúžov mám práve tieto rúže od Mary Kay najradšej a v najväčšom zastúpení. Sú jednoducho skvelé. Ľahko sa nanášajú, sú dostatočne pigmentované, vydržia a na perách ich takmer necítiť! Ak by som vám mala odporúčať jediný produkt Mary Kay, hovorím vám – vyskúšajte pololesklé rúže!

Lash Love™ Fanorama maskara

Nakoniec tu mám ešte maskaru, ktorú posledné týždne používam denne. Lash love maskara má silikónový aplikátor – čo nemusí vyhovovať každému. Zo začiatku aplikátor naberal príliš veľa produktu, čo na mihalniciach nevyzeralo veľmi dobre. Časom však maskara trochu vyschla a aktuálne je to moja favoritka! Robí krásne, prirodzené vejáriky rias a to ja na bežný deň môžem.

 

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.