Tipy

Najlepšie dámske vône! Tip na darček pre ženu.

V spolupráci s mojimi sledovateľmi na Instagrame vám prinášam rebríček tých najlepších dámskych vôni, ktorý sa vám môže hodiť najmä teraz – pred Vianocami. Ak hľadáte darček pre ženu, mamu, babku alebo kamarátku, kvalitná vôňa je podľa mňa vždy stávka na istotu. Nechajte sa teda inšpirovať dámskymi vôňami v dnešnom článku.

Svieža alebo korenistá vôňa? Ktorú zvoliť?

Keď ide o vône, ja som rozhodne v tíme svieže, ovocno-kvetinové. A ak neviete, aký parfém vybrať, rozhodne by som šla do tejto kategórie. Zdá sa mi, že má viac fanúšikov ako ťažšie korenisté vône a navyše aj dámy, ktoré používajú skôr tento tip voňavky, majú vo svojej zbierke aj nejakú ľahšiu letnú vôňu. Myslíte si, že ženy sú komplikované? Sú. Ale pri voňavkách to až tak neplatí. Obvykle máme doma viaceré parfémy a muselo by ísť o veľmi špecifickú vôňu, aby nám nesadla.

Pri výbere voňavky, ktorú chcete dať ako darček by som rozhodne dbala aj na výzor flakónika. Dnes je na trhu mnoho nádherných flakónov a vzhľadom pekné voňavky kúpite aj za naozaj dostupnú cenu. Mrknite na elnino.sk

Tip 1: Karl Lagerfeld For Her

Moja najobľúbenejšia vôňa bola dlhé roky Esprit Celebration, ktorú už bohužiaľ neviem zohnať. Pred dvoma rokmi som objavila moju novú obľúbenú – Karl Lagerfeld For Her, ale nedržím sa jej striktne a striedam ju aj s inými vôňami. Vždy sa k nej rada vrátim.

Je to presne tá, ovocno kvetinová – nie príliš ťažká, nie príliš svieža vôňa, ktorú ja môžem nosiť nonstop. Hlavu parfému tvorí citrón a broskyňa, hneď potom cítite magnóliu a ružu. Základ parfému tvoria drevité tóny a pižmo, ktoré ideálne krotia úvodnú sviežosť.

Flakón vyzerá luxusne. Sklenené telo aj vrchnák so strieborným náramkom. Na vrchnáčiku je detail loga K.L. Za mňa je to vydarené dedičstvo, ktoré nám tu po sebe Karl Lagerfeld zanechal.

 

Tip 2: Guess For Woman

O tomto parféme ste už určite počuli. Guess For Woman je dlhoročná klasika, ktorá neobišla ani mňa. Táto vôňa je oproti Karl Lagerfeld o čosi viac sviežejšia a ovocnejšia, no stále krotená v základe pižmom, dubovým machom a cédrom. Sviežosť vôni dodáva zelené jablko, jahoda, tangerínka, broskyňa, konvalinka, jazmín, magnólia a pivonka (a ďalšie ingrediencie – to musíte ovoňať).

Vždy, keď ovoniam túto vôňu mám bezstarostné leto na záhrade. Hravosť tejto voňavke dodáva aj dizajnový flakón a kombinácia cyklamenovej so striebornou. Táto vôňa je rozhodne darček pre ženu, ktorý nesklame.

To boli moje tipy a teraz poďme na tipy od mojich followeriek. 🙂

Tip 3: značka Femme Zara

Blogerka Sisa, z blogu life with Sisa sa odporúča pozrieť na voňavky aj do módného reťazca ZARA. Majú výbornú výdrž cenu aj výber. Ja osobne som sa v ZARE na vône pozrieť ešte nebola, ale poznám viaceré osôbky, ktoré voňajú zo ZARY a tak sa tam na vône určite oplatí ísť pozrieť.

Tip 4: Klasika pre skutočné dámy

Blogerka Erika, z blogu Štýl nemá cenovku voňavky strieda, no odporúča najmä klasiku. Je to zástupkyňa žien v strednom veku, tak vám určite poradila perfektné vône, práve pre zrelšie ženy. Jej naj vône sú Acqua di Gioia, Mademoiselle Coco, Coco Noir a Chanel 5. Ak si vyberiete darček z tohto zoznamu od Eriky, verím, že darujete naozajstnú kvalitu a klasiku, ktorá musí potešiť.

Tip 5: Svieža mladosť

Blogerka Barborka z blogu Step with fashion, je v rovnakom tíme ako ja a á rada svieže a hravé vône. Ak hľadáte vôňu ako darček pre mladú ženu, určite odporúčam pozrieť sa na jej obľúbené vône. Tie sú VS Bombshell a Christian Dior Joy.

Ďalšie vône, vhodné ako darček:

Voňavka je podľa mňa ten najlepší darček pre ženu, aký môžete vymyslieť. Máme totiž radi kvalitné voňavky, ale neradi si ich kupujeme 🙂 Dúfam, že som vám článkom pomohla vybrať tú najlepšiu vôňu pre vašu ženu, mamku, kamošku alebo dcéru.

 

 

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.