Recenzie

Nové tekuté rúže AVON LIP PAINT a lícenky Oh So Tokyo (recenzia+ukážky odtieňov)

Na konci leta ma potešil PR balíček od AVONu. Bol plný zaujímavých noviniek z dekoratívky a rovno v úvode vám prezradím, že som si v ňom našla dvoch favoritov, ktorých už mesiac používam každý deň a aj niekoľko produktov, ktoré nevyužijem. Poďme sa teda spolu pozrieť na recenziu noviniek.

Zhusťujúca predlžujúca špirála Euphoric Featherlight (AVON)

Toto je za mňa presne tá maskara ktorá ma nezaujala ani na prvý pohľad, ani na prvé použitie. Veľké kefky mi často nesedia a po prvom použití som mala riasy strašne zlepené. Nuž. Potom sme sa sťahovali, maskara trochu postála a keďže som inú nemala po ruke, použila som ju. Za pár dní trochu vyschla, čo jej veľmi prospelo a od vtedy ju používam už mesiac každý deň. Robí mi krásne vejáriky, vytočí riasy aj bez kliešťou, predĺži a je naozaj ľahučká. Za mňa super. Škoda toho zlého prvého dojmu! Dajte jej šancu.

Lícenky Oh So Tokyo (AVON)

Lícenky Oh So Tokyo sú super a zároveň sú pre mňa nepoužiteľné. Sú inšpirované japonským make upom a podľa mňa sa Avonu naozaj podarili. Pigmentácia je však taká silná, že nech sa akokoľvek snažím, vyzerám ako “Marfuša. Na fotke nižšie som lícenku v odtieni Sweet Plum použila ako očné tiene! Pri lícenkách však preferujem oveľa menšiu pigmentáciu. S týmito je veľmi ťažké urobiť pekný look. naopak rozjasňovače sú parádne.  Som z tohto produktu rozpačitá. Myslím si, že je náročný na použitie aj pre profesionála a je to vyslovene produkt na líčenie s výraznou lícenkou. Na bežný deň za mňa nie.  Kvalita ma však zaujala a rada by som vyskúšala aj iné produkty z tohto radu.

 

Lip Paint Hydrating Matte – tekuté rúže AVON

Nové tekuté rúže sú iná báseň. Výborná pigmentácia, jednoduchá aplikácia vďaka precíznemu penovému aplikátoru a komfortný pocit na perách. Efekt by som nenazvala úplne matný, skôr semi-matný a môžem súhlasiť s tým,. že rúže sú hydratačné. Naozaj nevysúšajú počas dňa ako iné matné tekuté rúže. Výdrž však nie je dlhá – vydržia asi ako klasické rúže. Rýchlo ich zjete a počas dňa treba reaplikovať.  Za mňa ale super produkt. odtieň Velvet Hibiscus nosím skoro každý deň – úplná jeseň. Odporúčam.

 

Teším sa, že som si v balíčku našla aj voňaví sprcháč a penu na čistenie pleti. Oba už používam a sú fajn.

 

Zaujali vás novinky?

 

 

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.