Recenzie,  Recenzie kozmetiky

Recenzia na najznámejšie Kiehl´s produkty (Ultra facial cream, Calendula toner, Očný krém s avokádom a Midnight Recovery Concentrate)

Keď mi doma pristáli produkty od Kiehl´s (ako PR balíček) veľmi som sa tešila. Moja pleť je posledné týždne dosť nešťastná. Opäť sa mi uorbilo akné a nejak si neviem nájsť balanc.  V balíčku bola kompletná skin care rutina- okrem odlíčenia a tak som sa rozhodla používať iba tieto produkty. Dúfala som, že moja nová Kiehl’s rutina pomôže. A už po niekoľkých dňoch som bola  prekvapená!

Recenzia Ultra facial cream Kiehl´s

Krém Ultra Facial veľmi dobré poznám. Často si ho kupujem a vďaka zásielke som si pripomenula aký je skvelý a ako veľmi mi vyhovuje.  Prišiel práve v čase, keď som dopotrebovala môj objav on NIVEA (píšem o ňom tu) a hoci bol ten NIVEA krím super, hlavne v lete, musím zas a znova povedať, že tomuto slávnemu krému od Kiehl´s sa asi nič nevyrovná. Je ľahký, rýchlo sa vstrebáva, výborne hydratuje a je super aj pod make up. Žiadna výrazná vôňa.  Láska.

No a objavila som, že majú aj verziu Ultra facial cream s SPF. Wau. Takže už viem, čo si kúpim najbližšie.

Kde kúpiš Ultra facial cream?

 

Očný krém s Avokádom – Creamy Eye Treatment with Avocado Kiehl´s

Klasika je pre mňa aj Avokadový očný krém.  Už som ho v minulosti mala a vždy sa chystám si ho kúpiť znova, no vždy mi doma pristane niečo iné a ešte som sa k tomu nedostala. Som rada, že si u mne nakoniec našiel cestu. Je výborný. Je pomerne hutný, takže na noc sa dá dať aj ako maska, ak vás trápi suché očné okolie. Ja ho používam aj na deň. Pekne hydratuje očné okolie, kruhy pod očami mám menšie – vďaka jemne žltej farbe krému sa skryjú  a korektor sa mi pod oči nanáša ľahšie.

Kde kúpiš avokádový očný krém?

Novinkou pre mňa boli toner s extraktom z calendule (nechtík) a Midnight recovery koncentrát, ktorý som už dlhšie chcela vyskúšať.

Calendula Toner Kiehl´s

Toner ma prekvapil tým, že má v sebe skutočné lupienky. Pekne upokojuje pleť po čistení a ak si ho nanášam vatovým tampónikom, musím uznať, že aj dočisťuje pleť.  Neobsahuje alkohol a neštípe ma ani v očiach (ale tam by sa asi nemal používať, no ja ho používam aj na dočistenie maskary). Nemá parfemáciu, no nakoľko má v sebe lupienky kvetov, vonia ako…. no z ľahka ako zhinté lupienky kevtov vo vode. Ale nie je to nič hrozné, skôr je to na príjemnej kevtinovej strane. Páči sa mi, ako upokojí moju pleť.

Kde kúpiš Calendula toner?

Midnight Recovery Concentrate – Kiehl´s

Midnight recovery je môj nový objav a na zimu ho potrebujem vo veľkom balení! Je to niečo medzi sérm a pleťovým olejom.  Prestala som teraz používať séra a tak tento koncentrát nanášam priamo po toniku. Stačia 2 kvapky na celú tvár, každý večer a ráno je pleť ako vymenená! Upokojená a prejasnená. 

Poznáte tieto produkty? Chystáte sa niektorý vyskúšať? 

 

Podobné produkty

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.