Novinky

Nivea adventný kalendár 2021. Mám Vianoce!

Vianoce sa blížia a to znamená jediné. Sezóna adventných kalendárov. Ja mám vďaka NIVEA už tretí rok po sebe ich adventný kalendár a mám z neho veľkú radosť. Rada by som ho odporučila aj vám, pretože je to kalendár, ktorý vás nesklame.

Adventný kalendár NIVEA…

… je  každý rok plný kvalitných produktov v plnej veľkosti, obsahuje aj cestovné balenia a pomedzi to nájdete aj zopár milých, praktických vecí. Osobne som vždy využila všetko z  tohto kalendára. A som presvedčená, že tento rok tomu nebude inak. Preto vždy, keď sa ma niekto pýta na odporúčanie na kalendár hovorím: NIVEA. Nie sú to vyhodené peniaze, ako to často pri adventných  kalendároch býva…

Okrem toho má krásny Vianočný dizajn a pôsobí aj ako milá dekorácia. Úplne ma naladil Vianočne. Teším sa na otváranie políčok, ktoré som mimochodom začala dnes… Lebo do adventu nevydržím!

Kúp si online

Nivea Adventný kalendár 2021

Adventný kalendár obsahuje 24 unikátnych predmetov, každý deň iný darček. S každým ďalším otvoreným okienkom bude vaša kozmetická taška bohatšia a Štedrý deň bližšie. Adventný kalendár Nivea premení každý adventný deň v malé Vianoce. Každé okienko ukrýva obľúbené kozmetické produkty - praktických pomocníkov, ktorí vám pomôžu na ceste ku kráse - ale aj drobné darčeky pre radosť. 

🛒 Kúpiš tu

 

Otvorte teda so mnou prvé políčko kalendára NIVEA

Krém na ruky v plnej veľkosti! Skvelý začiatok. 🙂

Ak vás zaujíma, čo bolo v kalendári v roku 2018, pozrite si moje video. Samozrejme, že obsah je tento rok iný, no pre predstavu, čo môžete očakávať je moje video dobré.

Majte pekný adventný čas…

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.