Osobné zápisky

Veľa ma naučil

O chvíľu to bude rok, co sme sa prvý krát stretli, no poznali sme sa oveľa skôr. Verím, že bábätká si nás vyberajú za rodičov. Prídu nás doplniť, ukázať nám iný svet a veľmi veľa nás naučia. Naozaj veľmi veľa. Ale iba ak naozaj chceme. A ja som od začiatku chcela.

Ak sa naplno otvoríte rešpektujucemu rodičovstvu, nie je to jednoduchá cesta. Ale o to krajšia.

Ukážu sa vám aj tie najhlbšie skryté veci vo vašej duši, sprevádzať vás môže veľa búrlivých emócií a občas sa nebudete spoznávať. No vďaka tomu sa spoznáte ako nikdy predtým.

Možno o sebe budete často pochybovať, budete mať často pocit zlyhania a občas vám vaša reakcia úplne “ujde” a tak sa ospravedlníte a začnete od znova.

Nebudete vychovávať, budete veľa ľúbiť, veľa komunikovať, veľa dýchať zhlboka a budete na sebe veľa (naozaj veľa) pracovať. Už viem, že tá práca nikdy neskončí.

No nemôžem byť vďačnejšia. Za teba Teo. Za svet tvojimi očami. Pre teba som každý deň o kúsok lepšou verziou seba.

Som viac asertívna, viac priebojnejšia, viac chránim a viac komunikujem. Som viac v prítomnosti, viac o všetkom rozmýšľam, viac vážim každé slovo. Viac rešpektujem, viac milujem, viac odpúšťam.

Cez bezpodmienečú láskavú lásku k tebe som našla lásku aj sama k sebe.

To, čo ma každý deň učíš som potrebovala už dávno. A on ty si to vedel. Tak si sa ponáhľal. Ďakujem za teba, Teo.

Keď sa narodil Teo, napísala som: Teo. Z lásky stvorený, jemne narodený. Veľa nás naučí.

Ach, aká pravda!

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.