Osobné zápisky

Deti nás sledujú

Išli sme spolu do obchodu. Teo sa natiahol po kreditnej karte, ktorú som držala. Dala som mu ju do ruky a on sa nahol k termínu a zaplatil. 🤯 Myslela som si, že je to náhoda, ale nie. Od vtedy sa to zopakovalo pri každom platení. Neučila som ho to. Chodí so mnou do obchodu pravidelne a tak vidí, čo s kartou robím.

A teraz pointa príbehu.

Môžem milión krát čítať, ako deti nasávajú všetko sledovaním. Ale keď som to videla takto v praxi, odpálilo mi dekel 😂🤯. No a od vtedy rozmýšľam: Som mu dobrý príklad? Asi ako kedy. Ideálna určite nie som. Som len človek. Ale som rada, že ma vidí aj takto. Lebo ma vidí hnevať sa, plakať aj ospravedlniť sa a priznať si chybu. Vidí ma poďakovať, pozdraviť sa a vidí ma aj ohradiť sa, postaviť sa za seba a povedať nie. Komunikujem s ním. Byť prísna mi neladí, aj keď to občas skúsim. Stále sa to s emóciami učím. Ale vlastne aj on. Tak to hádam s tou našou výchovou-nevýchovou nebude také márne. Či? ❤️

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.