Recenzie

S menštruáciou v pohode aj pri vode (a bez tampónu!). Menštruačné absorpčné plavky Perties.

Letné počasie je v plnom prúde a preto vám chcem čím skôr predstaviť novinku od Perties. Ich (podržte sa) menštruačné plavky! Áno! Musela som chvíľu počkať na môj dlhý, 35 dňový cyklus… ale keď prišiel hneď som sa dala do testovania a dnes vám prinášam recenziu na menštruačné plavky.

Aké je to kúpať sa v menštruačných plavkách (bez tampónu)?

Najprv čudné, s rešpektom a úprimne, trochu aj so strachom.

No po chvíli príjemné a bezstarostné!

Ako v obyčajných plavkách 😉

Aby ste boli v obraze, mám veľmi silnú menštruáciu. Povedala som si, že Perties menštruačné plavky otestujem hneď v prvý, najsilnejší deň. Radšej však len doma vo vani. Bola som milo prekvapená, lebo som sa čľapkala niečo cez hodinu a všetko bolo v poriadku! Žiadne “červené more”. Neskôr, ku koncu menštruácie som v nich behala pol dňa po záhade, kúpala sa so synom v jeho mini bazéne a plavky všetko zvládli bez nehody.

Po použití ich namočím do studenej vody, vyžmýkam a následne vyperiem na 40°. Nechám voľne vyschnúť.

AQUA 2 – Menštruačné plavky Perties

Plavky sú z príjemného materiálu, absorpčná vrstva je tenká. Celkovo sú veľmi diskrétne a nikto si nevšimne, že nejde o bežné plavky. Majú lichotivý strih, ktorý si môžete dať na boky, alebo vytiahnuť trochu vyššie (a opticky vám predĺži nohy). V dvoch dizajnoch. Ja mám klasickú čiernu.

AQUA 2 – Menštruačné plavky

Myslite na to, že majú absorpčnú schopnosť 2 (cca ako 3 vložky), nie sú určené pre veľmi silnú menštruáciu, skôr pre normálnu menštruáciu, posledné dni alebo špinenie. Ale ako som pri testovaní zistila, je možné ich použiť aj s veľmi silnou menštruáciou, no len krátku dobu v závislosti od krvácania. Ja som ich testovala hodinu a zvládli to v pohode, ale celý najsilnejší deň by som s nimi pri bazéne určite nebola.

Spomínala som vám, že som nadšená? Som! Tampóny nemusím a vložky už vôbec.  Menštruačné nohavičky Perties ma sprevádzajú každý mesiac. Kúpať sa počas menštruácie bez tampónov, len v plavkách je môj splnený sen.

A pozor!

Vybavila som vám zľavu 10% na menštruačné plavky (aj gaťky) Perties

Ak si chcete plavky uchmatnúť, využite môj referenčný kód hanask10, ktorý vám dá dodatočnú zľavu 10% na celom eshope Perties.sk.

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.