Annemarie Börlind : PURIFYING CARE System Cleansing
Pleťová kozmetika,  PRÍRODNÁ KOZMETIKA,  Recenzie,  Recenzie kozmetiky

RECENZIA: Annemarie Börlind – PURIFYING CARE System Cleansing

Mám veľkú radosť, že som dostala možnosť testovať ďalšie produkty od značky prírodnej kozmetiky – Anne Marie Börlind. Kvalitnej prírodnej kozmetiky nie je nikdy dosť! Make up bol perfektný. Dnes sa spolu pozrieme na radu PURIFYING CARE System Cleansing, ktorá je určená pre problematickú pleť. Teda moju. 

Rada PURIFYING CARE System Cleansing je určená pre problematickú pleť, ktorú trápia vyrážky, rozšírené póry a zvýšená tvorba mazu. Zvýšená tvorba mazu síce nie je môj problém, ale vyrážky a rozšírené póry sú moji starí známi a na testovanie som sa veľmi tešila. Hneď na úvod môžem prezradiť, že produkty ma nesklamali. Produkty obsahujú množstvo aktívnych zložiek (napr.: alantoín, rozmarín, harmanček, šalvia, aloe vera, panthenol), vďaka ktorým by pleť mala byť čistejšia, jemnejšia a upokojená.

PURIFYING CARE System Cleansing Pleťový krém

Pleťového krému som sa bála. Sľuboval zmatnenie pleti a moja pleť sa so zmatňujúcimi produktami nekamaráti. Dopadlo to ale výborne a krém sa zaradil k mojej každodennej rutine. Má ľahké zloženie a rýchlo sa vstrebáva do pleti. Pleť vôbec nevysúša a ani extrémne nezmatňuje. Zanecháva zdravý, saténový finiš a je suepr ako podklad pod make up.  

Annemarie Börlind : PURIFYING CARE System Cleansing krém

Obsahuje BIO rebríček obyčajný, ktorý má tonizujúce, upokojujúce a antibakteriálne účinky. Pomáha pri akné a kožných zápaloch. Alantoín má zase upokojujúce a regeneračné účinky. Spolu sú perfektná dvojka.

Krém používam denne. Ráno aj večer. Môžem povedať, že už po niekoľkých použitiach bola moja pleť čistejšia a jemnejšia. Všimlo si to aj moje okolie. Musím pochváliť aj štedrý obsah balenia. 75ml sa neminie rýchlo.

Annemarie Börlind : PURIFYING CARE System Cleansing krém

PURIFYING CARE System Cleansing Roll on na vyrážky

Roll on na vyrážky je môj nový svätý grál. Občas ma trápia také vypuklé vyrážky ktoré bolia a nejdú vytlačiť. Práve tento Roll on – ako prvý produkt v mojom živote – mi cez noc tento opuch dokázal stiahnuť. Ja som skrátka nadšená a práve tento produkt si určite kúpim znova. Roll on obsahuje rebríček a kyselinu jablčnú. Tieto zložky upokojujú akné a zmierňujú zápal.

Annemarie Börlind : PURIFYING CARE System Cleansing

 

PURIFYING CARE System Cleansing Korekčná tyčinka

Korektor ma dostal o takmer 15 rokov späť – do mojej puberty. Tmavý korektor v balení ako balzám na pery. Práve takýto produkt v mojej kozmetickej taštičke nechýbal. Korektor z mojej puberty ale nič s vyrážkami nerobil. Tento od Anne Marie Börlind ich lieči. Obsahuje bisabolol a kyselinu salicylovú, ktoré upokojujú akné a majú antibakteriálny účinok. 

Annemarie Börlind : PURIFYING CARE System Cleansing korektor

Korektor má aj pomerne dobrú kryciu schopnosť. Ja mám odtieň light, ktorý je pre mňa samostatne nepoužiteľný. Je naozaj dosť tmavý a oranžový. Nakoľko je to liečiví korektor, používam ho POD MAKE UP. Make up ho prekryje a tak zlú farbu nie je vôbec vidieť. Korektor mi dodá viac krytia a mala som pocit, že vyrážku mi v priebehu dňa naozaj zmiernil.

Korektor by som doporučila dievčatám, ktoré v zvýšenej miere trápi akné. Odporúčam ho nanášať priamo na pokožku ešte pred make upom alebo BB krémom. Korektor má mastnejšie zloženie a tak ho je potrebné zapudrovať.

Annemarie Börlind : PURIFYING CARE System Cleansing korektor

Rada PURIFYING CARE System Cleansing ma oslovila. Moja pleť pôsobí zdravšie a krajšie. Vo všeobecnosti sa čistiacim produktom vyhýbam, pretože dráždia moju citlivú pleť. Táto rada vôbec nedráždi citlivú pleť a ani moju pleť nevysúšala. Môžem vám ju s čistým svedomím doporučiť.

Annemarie Börlind : PURIFYING CARE System Cleansing

Ozaj. Spolupráca so značkou Anne Marie Börlind je pre mňa splnený sen! Keď mi prišiel email od zastúpenia značky, radostne som v práci vykríkla. Chcem sa značke poďakovať za dôveru a teším sa na testovanie ďalších produktov. Tešíte sa aj vy?

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.