Novinky

Nová kniha Tvorba zarábajúceho webu naučí zarábať na internete každého. Krok za krokom.

Ahojte. Som veľmi rada, že vám dnes môžem ukázať jednu špeciálnu knihu. Mala som totiž možnosť ju v spolupráci s affiliate sieťou Dognet napísať.  Fajn pocit, že ju konečne držím v rukách. Mesiace práce sa vyplatili a myslím si, že sme vytvorili perfektnú knihu o zarábaní na internete, ktorá je naozaj pre každého. Aj pre teba.

Aj pre úplného laika, ktorý vie sotva zapnúť internety. Tvorba web stránok mu pripadá ako jadrová fyzika a pojmy ako SEO alebo affiliate sú úplne cudzie.  Áno, aj takýto človek sa vďaka tejto knihe zorientuje a vytvorí zarábajúci web. 

Mať zarábajúci web je super. Lebo napríklad môžeš ležať v hojdacej sieti a na email ti príde info o novej provízii. S tuto knihou si taký web zlvádneš vytvoriť. 

Knihe sme venovali veľa času a lásky. Robili sme maximum pre zjednodušenie obsahu do “ľudskej reči”. Napísaný obsah sme konzultovali najprv s odborníkmi, aby sme do knihy dali to najlepšie know-how a ich cenné rady.

Neskôr sme knihu dali recenzovať  50 laikom. Na základe ich pripomienok som Ďalej zjednodušovala obsah knihy tak, aby bol zrozumiteľný naozaj pre každého. Naozaj. Pre každého. 

Tvorba zarábajúceho webu. Krok za krokom

 

  1. Na knihe spolupracovali desiatky profesionálov a aj laikov
  2. Má skoro 200 strán a každá kniha obsahuje vstup do online vzdelávacej platformy dognet.academy
  3. Kniha je učebnicou, ktorá bude platná dlhé roky a online akadémia bude stále aktualizovaný zdroj informácií
  4. Je naozaj pre každého, kto chce začať s affiliate marketingom a tvorbou zarábajúceho webu
  5. Dali sme do jej tvorby všetky naše skúsenosti a veľa času a veľa lásky
Objednať knihu

Kniha je v SK aj CZ jazyku. A vďaka nej sa do affiliate kampaní v sieti Dognet vie zapojiť (a zarábať) každý, kto má záujem. Myslím si, že sa nám podarilo dať dokopy skvelú knihu a vlastne celý projket dognet.academy. Takže ak ty nerozumieť marketingová, internetová reč. Ty s nami zvládnuť urobiť zarábajúci web. 😉

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

komentáre 2

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.