Novinky

Novinky NIVEA – Leto 2021 – Nivea Minerálne SPF na tvár je tu!

Nivea na leto prichádza s novinkami a značka opäť nezabudla na ekológiu. Prináša telové mlieko s SPF 30, ktoré rešpektuje oceán aj perfektné minerálne SPF 50 na tvár. V drogérii nájdete aj voňajú limitku Exotic Dream. Pozrime sa spolu na nové produkty – už som ich vyskúšala.

Nivea – Minerálny krém na tvár s SPF 50

Nový pleťový krém na opaľovanie Mineral SPF50 Nivea Sun je šetrný k pokožke i prírode. Neobsahuje chemické UV filtre, iba tie minerálne a je vhodný na každodenné používanie. Obsahuje aloe vera a antioxidanty. Aj pre citlivú pleť by mal byť ok.  Nivea pri tomto produkte myslela aj na ekológiu a ja musím opäť raz značku pochváliť za to, že prináša do drogérii ekologické produkty. Balenie produktu je recyklovateľné.

Nivea – Minerálny krém na tvár s SPF 50 – moja krátka recenzia:

Osobne mám minerálne SPF rada na každodenné používanie a podobný produkt som nosila celé minulé leto. Krém používam už niekoľko týždňov a zatiaľ som si nevšimla zhoršenie pleti. Väčšina krémov s SPF mi robí akné – tento nie a tak ho rada používam. Nakoľko používam séra, ktoré sú citlivé na slnko, chránim si pleť krémom s SPF aj mimo leta a tak sa u mňa tento miláčik od Nivea nestratí. Značku za tento krém veľmi chválim. Zbožňujem ho. Ak by ste si mali spomedzi noviniek vybrať iba jeden produkt, nech je to tento. Pleť pomerne dobre hydratuje, je trochu hutný a na pleti sa leskne.

Problém tohto (aj iných minerálnych krémov s SPF) je, že na pleti po nanesení vyzerá bielo. To sa tá jednoducho vyriešiť. Ak ho zmiešam s tmavším make upom nie je biely – získam super BB krém na každý deň. Mrknite na video:

 

Novinky na opaľovanie šetrné k oceánom

Na opaľovanie má Nivea nové telové mlieko SPF 30.  Veľmi sa mi páči, že to nie je len obyčajné SPF na telo ale je to ochrana pred slniečkom spojená so starostlivosťou o telo. Naozaj. Telové mlieko je ľahučké, hydratačné. Okrem toho má zloženie, ktoré rešpektuje oceán. Výborné! Opaľovacie krémy veľmi škodia oceánom a som rada, že NIVEA prináša produkty šetrné k prírode rovno na pulty drogérií. Ak chcete, aby vám opálenie vydržalo dlhšie, používajte špeicálne telové mlieko po opaľovaní. Nivea má také medzi novinkami.

 

Limitovaná edícia Exotic dream

Ak máte radi exotickú vôňu sladkej papáje a ananásu bežte do dorgérie. Perfektná limitka. Vôňa mi pripomína naozaj nejaký sladký koktejl na dovolenke. A teda to by som si dala. Koktejl. Aj dovolenku. Spcháč je veľmi príjemný, rovnako tak antiperspirant mi vyhovuje, funguje a nemám čo vytknúť. Mňamka!

Ktoré novinky vás zaujali najviac?

Nivea - Minerálny krém na tvár SPF 50

nivea mineral spf 50

 

Must have na leto: Pleťový krém na opaľovanie Mineral SPF50 Nivea Sun je šetrný k pokožke i prírode. Neobsahuje chemické UV filtre, ale iba filtre minerálne. 

Kúpiť na eshope

Ahoj, som Hana! V decembri 2014 ma blogovanie chytilo za srdce a nepustilo. Pracujem v oblasti online marketingu. Som šťastne vydatá. Mám staffordku Ayru a syna Tea. Aktuálne ma veľmi baví písať články zo života mamky a stále rada vyskúšaj aj novú kozmetiku. Vítaj v mojom svete.

Zanechať odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.